Tarih: 21.02.2026 12:20

Aksaray'da İftar Çadırları 3 Bin Kişiyi Buluşturuyor

Facebook Twitter Linked-in

AKSARAY BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRLARINDA 3 BİNDEN FAZLA VATANDAŞI AYNI SOFRADA BULUŞTURUYOR

BAŞKAN DİNÇER: "AKSARAY'DA RAMAZAN AYI DAYANIŞMA RUHU İLE GEÇİYOR"

İki Stratejik Noktada Kurulan Sofralar

Ramazan'ın başından itibaren Aksaray Belediyesi, Nora City ve Park Site AVM otoparkında iftar çadırları kurdu. Bu çadırlar, her akşam 3 bini aşkın vatandaşı aynı sofrada buluşturarak Ramazan'ın manevi atmosferini şehre yayıyor.

Toplumun Tüm Kesimleri Bir Arada

Çadırlarda, farklı yaş ve meslek gruplarından vatandaşlar bir araya geliyor. Özellikle iftara yetişmekte zorlanan çalışanlar, öğrenciler ve ihtiyaç sahipleri için sıcak bir ortam sunuluyor.

Başkan Dinçer'den Birlik Vurgusu

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ramazan'ın bir dayanışma ayı olduğunu belirterek, "Bu sofralar, birlik ve kardeşliğin adresi olmaya devam edecek" dedi. Dinçer, tüm hemşehrilerin Ramazan'ın manevi iklimini birlikte yaşamasını hedeflediklerini ifade etti.

Paylaşma Kültürünü Güçlendirmek

Belediye, Ramazan boyunca sürecek bu hizmetle paylaşma ve dayanışma kültürünü güçlendirmeyi amaçlıyor. Bu buluşmaların şehirdeki sosyal birlikteliğe önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.


Aksaray,Aksaray Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —