İlkokulda Yangın Paniği!
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir ilkokulda çıkan yangın, öğrenci ve velilere korku dolu anlar yaşattı. Olayda can kaybı ya da ciddi bir yaralanma yaşanmaması ise yüreklere su serpti.
Derslerin normal akışında devam ettiği sırada, saat 12.30 civarında öğretmenler odasından duman yükseldiği fark edildi. Durum hemen yetkililere bildirildi. Yangının nedeni henüz bilinmiyor ancak kısa sürede alevlerin arttığı ve dumanın binaya yayıldığı belirtildi.
En öncelikli konu çocukların güvenliğiydi. Öğrenciler panik yaşatmadan sınıflardan çıkarılarak okul bahçesine alındı. İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri çok kısa sürede okula ulaştı. İtfaiye ekipleri yangını başka alanlara sıçramadan kontrol altına aldı ve binada duman tahliyesi yaptı.
Bahçede yapılan sayımda bir öğrencinin eksik olduğu fark edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde, öğrencinin dumandan etkilendiği ve ambulansta tedavi altına alındığı ortaya çıktı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilince rahat bir nefes alındı.
Yangın haberini alan veliler hızla okula geldi. Tüm öğrenciler güvenli şekilde ailelerine teslim edildi. Şu an için herkesin durumu iyi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı ve sürecin takipçisi olunacağı bildirildi.
Anahtar: Antalya okul yangını nedir, Muratpaşa ilkokul yangını nasıl oldu, Vali Hüsnü Tuğlu İlkokulu yangın haberi, Antalya'da okulda yangın çıktı mı, Nezir Karayün Antalya haber, Vali Hüsnü Tuğlu kimdir