HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS -
AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal'ın babası Mustafa Aksal, Keşan'da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Mustafa Aksal için cenaze töreni Keşan'da bulunan Hersekzade Camii'nde gerçekleştirildi.
İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aksal'ın naaşı dualar eşliğinde mezarlığa götürüldü. Cenaze töreninde ailesi ve yakınları taziyeleri kabul etti.

Yoğun katılımın olduğu törende ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazı sonrası helallik alınarak merhum için dualar edildi.
Cenaze namazının ardından Mustafa Aksal'ın naaşı, Keşan'da bulunan Keşan Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Defin sırasında merhum için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Cenaze törenine Edirne Valisi Yunus Sezer başta olmak üzere milletvekilleri, il protokol üyeleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları, iş insanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törene katılanlar, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Merhum Mustafa Aksal'ın vefatı ailesi ve sevenleri başta olmak üzere bölgede derin bir üzüntüye neden oldu.