Tarih: 07.10.2024 14:19

15 Temmuz Gazileri Ve Şehit Yakınları Derneği'nden Kaymakam Öneği'ye Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

15 Temmuz Gazileri Kaymakamı Ziyaret Etti

15 Temmuz Gazileri ve Şehit Yakınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Fuat Yavuz ve 15 Temmuz Gazisi Sabri Gündüz, Kaymakam Cemil Özgür Öneği'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Bu ziyarette, şehitlerimizin ve gazilerimizin hatıralarının yaşatılmasının ve onların ailelerine sahip çıkılmasının önemi bir kez daha vurgulandı.

Kaymakam Öneği, anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şehitlerimizin ve gazilerimizin bıraktığı emanetlerin korunmasının devletimizin önceliklerinden biri olduğunu belirtti. Görüşme, karşılıklı iyi dileklerle son buldu.

 

Vatanseverlik Ruhu ve Devlet-Millet Birliği

 

Bu ziyaret, 15 Temmuz kahramanlarının hatırasını yaşatmanın yanı sıra devlet-millet birlikteliğinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Başkan Yavuz ve Gazi Gündüz, Kaymakam Öneği'ye yeni görevinde başarılar dileyerek, devletin ve milletin yanında olduklarını belirttiler.

15 Temmuz Gazileri, Kaymakam Cemil Özgür Öneği ile makamında bir araya geldi.
15 Temmuz Gazileri ve Şehit Yakınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Fuat Yavuz ve 15 Temmuz Gazisi Sabri Gündüz, Kaymakam Cemil Özgür Öneği'yi ziyaret etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —