2023 Yılı Bizi Neler Bekliyor? 

2023 yılın numoroloji sırlarını araştırmacı yazar, metafizik, yaşam koçu Hasan Hasratli sizlere sunuyor.

Haberi Sesli Oku
GÜNDEM 6.12.2022 11:22:52 0
2023 Yılı Bizi Neler Bekliyor? 

2023 Yılı Bizi Neler Bekliyor?  

 

2023 yılın numoroloji sırlarını araştırmacı yazar, metafizik, yaşam koçu Hasan Hasratli sizlere sunuyor. 

 

Hayatımız döngüseldir. Bu hayatın her alanında kendini gösterir. Geleneksel döngülerden biri yıldır. Yılda bir kez başka bir doğum günü kutlarız, her yıl başka bir mevsim değişikliği olur. Yıllar da sırayla daha büyük döngüler oluşturur. Örneğin, Çin geleneğine göre her 12 yılda bir yeni bir yaşam döngüsü başlar. Numerologlar ise başka bir döngüden bahsediyorlar - dokuz yıllık bir döngü. Onlara göre, bir kişinin yaşadığı, deneyimini geliştirdiği ve belirli yaşam yolu açısından stratejik görevleri çözdüğü bu döngüdür. Her 9 yılda bir kişiye dinlenmesi ve çalışması, yeteneklerini geliştirmesi ve asıl şeyi düşünmesi, yeni bir şeye başlaması ve özetlemesi için zaman verilir .

 

Sezgi Ve Duyarlılık

 

Göründüğü gibi dünyamız çok hızlı değişmeye devam ediyor.  Bir kaç yıl önce hayal gibi görünen şeyler, bugün bizim gerçekliğimizdir.  Ve değişen bir dünyada nasıl hayatta kala bilir?  Kendime nasıl destek bulurum?

2023 de hepimizi neler bekliyor merak ediyorsunuz? O zaman bu numoroloji yazımı okumakta fayda olabilir. 

2023 yılı 7 sayısının enerjisi altında geçecek (2+0+2+3=7). Bu enerji yavaştır ve karmiktir. Bunun bir kişinin geçmişiyle bağlantısı olduğuna inanılıyor, bu nedenle yeni yılda değerleri yeniden değerlendirmek, geçmiş eylemlerinizi ve sonuçlarını analiz etmek önemlidir. Bu sonraki adımlar için sağlam bir temel oluşturacaktır. Ancak böyle bir yılda maddi konular arka planda kalır.

Sezgi ve duyarlılık büyük ölçüde geliştirilecektir. Sırlara, bilmecelere ve açıklanamayan şeylere ilgi duyabilirsiniz. Genel olarak, dikkat odağı normalden daha içe dönük olacaktır. Bu nedenle 2023 te içsel çalışmalarınıza özel dikkat gösterilmelidir.

 

“Yapıcı Bir Ortaklık Diyaloğu”

 

Uzun zamandır yeni bir şeyler öğrenmek veya mevcut bilginizi derinleştirmek istiyorsanız, o zaman zamanı geldi. Okumak, herhangi bir eğitim, bir yaşam koçu, psikolog, çeşitli manevi uygulamalar, meditasyonlar - yılın enerjileri, içsel gelişim için uygun bir ortam yaratacaktır.

Yılın enerjileri aynı zamanda yalnızlık ve tefekkürden yanadır. Kendinizle baş başa kalma ihtiyacı hissediyorsanız, bunu kendinize inkar etmeyin. Okul gezileri, sanat galerileri ve müze gezileri yılın karmasına oldukça uygun. Uyum, dostluk, nezaket, sıcaklık ve neşe enerjisine yüklenmek gerekli, yoksa yılın enerjisi ilişkilerle ilgili sorunlar gündeme getirecek. Yapıcı bir ortaklık diyaloğu kurabilmek için uzlaşma aramaya devam etmek, diplomasi göstermek, sadece kendimizi değil karşı tarafı da duymak önemlidir.

Yılın enerjileri, analiz arzusunun yanı sıra yaratıcılığı ve sanatı  harekete geçirir. Kendinizi ifade etmeyi amaçlayan ve hayal gücümüzü içeren faaliyetlere zaman ayırın. Kesinlikle faydalı olacaktır.

2023'te ne gibi zorluklar olabilir?

 

“Konsantrasyon”

 

İç kararsızlık, şüpheler, aşırı hassasiyet ve duygusallık, kırgınlık, tatminsizlik duygusu, umutsuzluk, dağınıklık, konsantrasyon eksikliği ve kendimizi reddetme ile karşılaşabiliriz.

Olumsuz bişeylerle karşılaşacağınızı düşünüyor veya hissediyorsanız, bu durumunuzu ve farklı negatif düşünceleri düzeltmeniz için bir fırsat yılıdır.

Unutmayın yılın negatif enerjisiden kendimizi uzak tutmak için konsantrasyon ve disiplin çok önemlidir.

Gelecek yıl için planlarınız ne kadar gerçekçi ve net olursa, istediğinizi elde etme olasılığınız o kadar artar. 

 

 

Her birimizin enerjisi farklı olduğu gibi, yılın enerjisi de her birimizi farklı etgiler.

O yüzden yazımın devamını okumak belki size yön veren bilir.

 

Doğum tarihine göre 2023’de sizi neler bekliyor?

 

 Örneğ:  15 Şubat = 1 + 5 + 2

 

 Toplam: 8

 

 Ardından, mevcut yılın sayısını hesaplıyoruz:

 

 2 + 0 + 2 + 3 = 7

 

 Sayımızı yılın sayısına ekliyoruz:

 

 8 + 7 = 15

 

Döngüde sadece dokuz yıl olduğundan, son numaranızın tek haneye getirilmesi gerekiyor:

 

 1 + 5 = 6

 

Yılın numoroloji enerjiniz : 6

 

Hangi numaraya sahip olduğunuzu hesaplayınız ve bu numaranın altında kişisel yılınızda sizi neler beklediğini okuya bilirsiniz.  Bir sonraki takvim yılının, mevcut yılın tarihini değiştirerek yeniden sayılması gerekecektir.

 

 “1. Yıl - Başlangıç Süresi”

 

Hareket etmek, eğitime başlamak, iş değiştirmek, yeni ilişkilere başlamak uygundur.  Döngünün ilk yılı mümkün olduğunca sorumlu olmalı ve kendi başınıza hareket etmelisiniz.  Gökyüzünden üzerinize bir şey düşmesini beklemeyin, kadernizi kendi elinize alın. Sakın olanlarla barışıp sakın durmayın, yoksa kayb etmeyi kabullenmek zorunda kalırsınız. 

 

“ 2. Yıl - İşbirliği Yılı”

Bu yıl diplomatik nitelikleriniz için mümkün olan her şekilde test edileceksiniz. En önemlisi insanlarla nasıl iletişim kuracağınızı, onları dinlemeyi ve duymayı nasıl bilirsiniz.  Bu yıl biraz aile sorunları kötüleşe bilir, o yüzden ilişkilere çok dikkat etmek de fayda var.  Aslında bir ceza değil, Evren ilişkilere dikket etmeyi için sizi uyarıyor.  Sizin için en önemli not : Bazen empati kurmak çok sorunları çözer.

 

“ 3. Yıl - İlham, Yaratıcılık Yılı”

 

Bu en eğlenceli yıl. Fikirler kafaya girer ve hemen uygulanmasını gerektirir.  Bu nedenle önemli olan ne varsa arka plana koymamalıyız.  İçine kapanık kişiler insanlarla daha sık dışarı çıkmalıdır. Arkadaşlarla tanışın, sinemaya ve sergilere gidin, çünkü yeni uğur getirecek fikirlerin nereden geleceğini asla bilemezsiniz.  Bu yıl yaratıcı çalışmalar ve yeni projeler için idealdır.  Evren  sizi destekleyecek. 

 

“ 4. Yıl - Çalışma Yılı”

 

Aslında her yıl çalışıyoruz.  Yılın bu enerjisinde olması, işin zor ve stresli bir şekilde verilmesini sağlayacaktır.  Düşünceniz de ki yalnış,  patron iyi bir olmadığı için değil, içsel durumunuz sınırda olduğu için. Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz, yoksa zara göre bilirsiniz.  Bu durumda meditasyon yapmaya ve daha fazla dinlenmeye çalışın.  Unutmayın, her şeyden önemli sizsiniz.

 

“ 5. Yıl - Değişim Yılı”

 

Değişimler sadece çevrenizde değil, içinizde de gerçekleşecek.  Bu yıl yeni bir şey isteyeceksiniz, bir hareket, işe farklı bir yaklaşım, kendinizde veya sevdiklerinizde bir şeyleri değiştirme arzusu olacak.  

Yılın farklı enerjisi uyarıyor: planlarınızın son anda çökebileceğine hazırlıklı olun, bu nedenle dönüş biletleri satın alın ve herhangi bir değişikliğe uyum sağlamaya hazır olun.  Koşullarla savaşmayı bırakın, kayb eden siz olursunuz. Evrende olan her şey en iyisi içindir düşünün.

 

“ 6. Yıl - Aile Yılı”

 

Bu yıl bir daire almak veya satmak, taşınmak, mobilya değiştirmek, yeniden düzenleme yapmak iyidir.  Aşkınızla tanışmak, evlenmek veya boşanmak, hamile kalmak için bir çok şansınız var.  Akrabaların kendilerini hatırlatmaya başlama olasılığı yüksek (yarın size geleceğiz, bir yerlere gitmek istiyoruz gibi), O yüzden şaşırmayın.

Enerji idaresini elinize alın.

 

“ 7 Yıl - Kendinizi Tanıma Yılı”

 

Bu yıl kelimenin tam anlamıyla hayatın sorularına cevap arıyor olacaksınız.  Ben kimim?  kaderim nedir?  Ne yapmalıyım?  kendi yeteneklerinizi öğrenme, kendinizi tanıma yılıdır.  Sert önlemler almamak daha iyidir.  Aslında sizin bu yıl çok iyi bir yaşam koçuna ihtiyacınız olacak diye düşünüyorum.

Kendinizi yeniden keşfetmeye yardımcı olacak. Buda sizi çok daha iyi hiss ettirecektir. Mutlu olma enerjisi üzerinde çalışın.

 

“ 8. Yıl - Bir Başarı Yılı”

 

Harika bir başarı enerjisi dolu  yıl. Tabiki döngünün önceki bölümünde ( yeni yıla keçerken )  kanepede uzanmadıysanız, ancak ileriye doğru yürüdüyseniz. 

Şöhret, para, fırsat sizinle. Bunu değerlendirmek gerekiyor.  Maddi enerjinizi güçlendirmek için harika fırsatlarla dolu bir yıl bekliyor. Sakın uya kalmayın.

 

“ 9. Yıl - Dönüşüm Yılı”

 

Döngünün son yılı ipucu veriyor gibi görünüyor: yeni bir şey düşünün, diğer tarafa bakın.  Bu yıl geçmişle ayrılmanız gerekiyor (evdeki çöpleri atın, kullanmadığınız eşyaları ihtiyacı olanlara verin,  eskiye takılıp kaldığınız konuları bırakın, eski gereksiz insanların numaralarını bile silin).  Ama asıl önemli olan eski görüşlerden, dünya görüşünden, yoksulluk düşüncesinden, umutsuzluktan ve hasretten kurtulmaktır.  Sonuçta, önümüzde yeni bir döngü var. Yeni bir eve taşınmak gibi. Farklılık, yenilik çok gerekli.  Sizi yavaşlatan her şeyi hayatınızdan silseniz , pozitif enerji o zaman size dönecek.

Kişisel enerjileri bilmek, kendi yaşamınızda denge kurmak ve neye dikkat etmeniz gerektiğini anlamak gerekli.

Anahtar Kelimeler: 2023 yılı bizi neler bekliyor? 

Afganistan Platformu, Barışın ve Kültürün Sesi Olacak

Afganistan Platformu (AP), savaşın değil barışın dilini dünyaya taşımak için Türkiye’den güçlü bir iletişim atağı başlattı.

Erdoğan Hamlesi: İsrail'i Tedirgin Eden Gazze Adımı

Başkan Erdoğan’ın talimatıyla AFAD ekipleri Gazze’ye gidiyor. İsrail basını Türkiye’nin sahada fiili güç oluşturmasından rahatsız. Ankara, Gazze’de yeni bir insani ve siyasi etki merkezi kurmaya hazırlanıyor.

Sumud Filosu: Gazze’ye Giden Vicdanın Zaferi

Gazze’ye insani yardım götürmek için yola çıkan Sumud Filosu, İsrail’in ablukasını aşamadı ama insanlığın onurunu tüm dünyada ayağa kaldırdı.

Mustafa Tatar’a BM’den Uluslararası Barış Elçisi Unvanı

HABER - ÖNDER GÜZELARSLAN - Birleşmiş Milletler, Türk iş insanı Mustafa Tatar’a “Uluslararası Barış Elçisi” unvanı verdi.

İstanbul’da Bisikletliler Gazze İçin Pedal Çevirdi

İstanbul’da bisiklet severler “Sumud İçin Pedallıyoruz” diyerek Gazze’deki insani krize dikkat çekti.

Afrika Arslanları: Uganda’da Umuda Yolculuk

HABER / NADİR ÇOMAK - Uganda’nın kırmızı topraklarında yeşeren umut, iki Afrika Arslanının öncülüğünde insanlığa ilham veriyor.

Trump’ın Gazze Açıklaması: Ekonomik Plan mı, Siyasi Hamle mi?

Trump Gazze Planı uluslararası tepki çekti. ABD eski Başkanı Donald Trump, Gazze için "gayrimenkul anlaşması" ifadesini kullanarak yeni bir tartışma başlattı. Filistin halkı ve dünya liderleri plana karşı çıkıyor.

Manisa Vakfı Engelliler İçin Anlamlı Program Düzenledi

HABER / ÖNDER GÜZELARSLAN - Manisa Vakfı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İstanbul Engelliler Derneği üyelerini ağırlayarak farkındalık oluşturan anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Bahçekent’in Yeni Lezzet Durağı Mehmet Chef Açıldı

HABER / ERCAN KUTLU - Kahramanmaraşlı usta Mehmet Poyraz’ın açtığı Mehmet Chef; kebap, kelle–paça, zeytinyağlı, serpme kahvaltı ve paket servis hizmetiyle Bahçekent’in yeni lezzet adresi oldu.

Anadolu’nun Gönüllü Ormancısı: Abdullah Karataş’ın Hikâyesi

Mustafa Böyükata, Anadolu’nun gönüllü çevrecilerinden Abdullah Karataş’ın ağaç sevgisini, diktiği binlerce fidanı ve Türkiye’nin farklı bölgelerinde yürüttüğü doğa çalışmalarını anlatıyor.

Bahçekent’te Sevilen Çiğ Köfte Noktası: Komagene

ERCAN KUTLU - Bahçekent Furkan Işık Bulvarı’nda hizmet veren Komagene şubesi, işletmeci Nevzat Söylemez’in güler yüzlü yaklaşımı ve özel bademli-cevizli çiğ köfte tarifiyle bölge halkının favorisi oldu.

Bahçekent’te Uygun Fiyatlı Boya ve Tadilat Hizmeti

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te yıllardır yüzlerce eve titiz işçilikle hizmet veren Caner Demirezen, bölge halkına en kaliteli boyayı en uygun fiyatlarla sunduğunu ve tüm işlerinin arkasında durduğunu ifade ediyor.

Demokrat Parti Başakşehir İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurul İlanı

Demokrat Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı, 28 Kasım 2025 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin resmî duyuruyu yayımladı. Salt çoğunluk sağlanamazsa toplantı 29 Kasım’da yapılacak.

Kayınvalide ile Sorunsuz Geçinmenin 10 Etkili Yolu

ERCAN KUTLU - Aile uzmanlarının önerdiği bu 10 etkili yöntemle kayınvalide–gelin ilişkilerinde dengeyi sağlamak, kırgınlıkları azaltmak ve evlilikte huzuru artırmak mümkün.

“Çekmeköy’de İETT Şoförü Dehşet Saçtı: Yayalara Çarptı!”

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'nde İETT şoförü tartışma sonrası kontrolü kaybetti, otobüs kaldırıma çıkarak araçlara ve yayalara çarptı. Olay yerinde panik yaşandı, yaralılar yola savruldu.

“Tuzla’da Tersanede Patlama: 1 Ölü, 4 Yaralı!

Tuzla Tersaneler Bölgesi'nde bir gemide bakım sırasında karbondioksit tüpü patladı. İlk belirlemelere göre 1 işçi hayatını kaybetti, 4 kişi gazdan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

6 Milyar TL’lik Bahis Hacmi Tespit Edildi

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat merkezli 12 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı

HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, İzmir, Artvin, Kastamonu, Mersin ve Mardin merkezli olmak üzere 21 ilde 1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı.

PKK Silah Bırakıyor Mu?

AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.

Uyuşturucuya Karşı Farkındalık Paneli Buca’da Yoğun İlgi Gördü

Buca Belediyesi, Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele Günü’nde toplumun ortak sesini yansıtan farkındalık paneli düzenledi. Uzmanlar, bağımlılıkla mücadelede toplumsal dayanışmanın önemini vurguladı.

3D Secure Açık Değilse Kredi Kartınız Tehlikede!

İnternetten alışveriş yaparken 3D Secure kapalıysa, kart bilgileriniz dolandırıcıların eline geçebilir. Güvende misiniz? Bu hayati bilgileri mutlaka okuyun ve sevdiklerinizle paylaşın!

Başkan Zeyrek Turizm Fuarı’nın açılışına katıldı

18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z

Hafta Sonu Kahvaltısı İçin Biyer'e Uğramaya Ne Dersiniz?

Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.

Çanakkale Turistlerin Yeni Gözdesi Mi?

Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.

2025'te Nereye Tatile Gideceğiz? Resmi Tatil Günleri ve Öneriler

2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.

Yunanistan'da Türkler İçin Oturum İzni Kolaylığı

Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.

TÜRSAB Boğaziçi BTK, Seyahat Acentaları ile 2024 Sezonunu Değerlendirdi

TÜRSAB Boğaziçi BTK'nın TZL SUITES Otel’de düzenlediği etkinlikte seyahat acentaları, 2024 sezonunu değerlendirdi ve 2025 turizm beklentilerini ele aldı. Etkinliğe TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da katıldı.

Doğa Tutkunları OutdoorFest’te Buluşuyor

21-22 Eylül tarihlerinde Nefes Orman’da düzenlenecek OutdoorFest, offroad, binicilik, enduro gibi etkinliklerle doğa ve macera tutkunlarına nefes kesici bir deneyim sunacak.

Bursa’da Şeb-i Arûs Programı Gazze Temasıyla Düzenleniyor

Bursa Konyalılar Derneği, 5. Şeb-i Arûs programını bu yıl “Gönüller Gazze İçin” temasıyla düzenliyor. Mevlânâ’nın sevgi ve merhamet çağrısı, Gazze’nin acısıyla birleşiyor.

“Dadaşlar Rüzgârı İzmir’de Esti: Festival Sona Erdi”

İzmir Çiğli’de düzenlenen Erzurum Tanıtım ve Gastronomi Günleri, konserler, sahne gösterileri ve yöresel lezzetlerin yer aldığı etkinliklerle yoğun ilgi gördü ve coşkuyla sona erdi.

Ahmet Minguzzi’nin Adı Nevşehir’de Yaşatılıyor

Nevşehir’de açılan Ahmet Minguzzi Skate Parkı, hem spor alanı hem de sanat dokunuşlarıyla dikkat çekerken, genç yaşta hayatını kaybeden Ahmet Minguzzi’nin anısını yaşatıyor.

Tevhid Bağlamında Logoterapi Trabzon Kitap Fuarında İlgi Gördü

Trabzon Kitap Fuarında okurlarla buluşan Mücahit Güler, “Tevhid Bağlamında Logoterapi” eseriyle büyük ilgi gördü. Kitap, insanın anlam arayışını Kur’ani bir perspektifle ele almasıyla dikkat çekti.

Melahat Aksoy: Öğretmenliğe Adanan Bir Hayat

İzmir Öğretmen Akademilerinde konuşan Eğitimci-Yazar A. Levent Ertekin, tüm mal varlığını eğitime bağışlayan Melahat Aksoy’un hayatını ve fedakârlıklarla dolu öğretmenlik öyküsünü anlattı.

Gençleri Kitapla Buluşturan Müdür: Okan Nurcan’a Teşekkür

Başakşehir Belediyesi’nin Teoman Duralı Bahçekent Millet Kıraathanesi, kültürel yaşamın merkezi haline geldi. Gazeteci Ercan Kutlu, Müdür Okan Nurcan’ı ziyaret etti.

Aydın Benli’den Yeni Hit: Salla Kızım Salla!

Yazar Aydın Benli, bu kez kalemiyle değil, ritmiyle sahnede! Türkçe ve Almanca versiyonuyla “Salla Kızım Salla”, özgürlüğün ve eğlencenin yeni sesi oldu.

Doğal Gıda Gerçeği: Plastik, Organik Etiketi ve Saklama Hataları

Sebze ve meyvelerin plastik poşette bekletilmesi, dioksin tehlikesi, organik ürün yanılgısı ve gıdaların doğru saklama yöntemleri… Uzmanların yıllardır uyardığı kritik bilgiler.

HBX-2371 GOLD SMART DROP: Kadim Bilgelikle Doğan İnovasyon

KARYA FARMA, kadim Karya topraklarının şifa mirasını modern bilimle buluşturdu. HBX-2371 GOLD SMART DROP, doğadan ilham alan yenilikçi bir yaşam formülüdür.

Uykusuzluk Çağı: Türkiye Neden Artık Uyamıyor?

Modern çağın sessiz salgını haline gelen uykusuzluk, artık bireysel değil toplumsal bir kriz. Prof. Dr. Kürşat Şahin YILDIRIMER, bu çağın en yorgun zihnini anlatıyor.

Evde Kendi Kendinize 20 Belirtiyle Hastalıkları Tanıyın

Basit belirtiler bazen ciddi hastalıkların habercisi olabilir. Vücudun verdiği 20 önemli sinyali doğru okumayı öğrenin.

Yaşlılarda En Tehlikeli 2 Şey: Düşmek ve Boğulmak

Uzmanlara göre yaşlılarda en sık ölümle sonuçlanan iki tehlike var: düşme ve boğulma. Basit önlemlerle bu riskler büyük ölçüde azaltılabiliyor.

Bel ve Boyun Ağrılarına Masajla Çözüm

Bel ve boyun fıtığından eklem ağrılarına kadar birçok sıkıntıya manuel masaj ile çözüm sunan Masör Murat Poyraz, “Şifalı Eller” merkezini yeni yerine taşıdı.

Kanser Acillerine Yeni Umut: HBX-2371 Protokolü

Aydın’da geliştirilen HBX-2371 protokolü, sekiz farklı formuyla acil onkoloji tedavilerine yeni bir ufuk açıyor.

“Genç Girişimci Zahra’dan Bahçekent’e Çikolata Keyfi”

RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te ilk kez açılan çikolata mağazası, özel günler ve sağlıklı yaşam için tatlı bir buluşma noktası oldu.

Çaya Geldik Etkinliği 654 Ada’da Gönülleri Fethetti

HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.

Hevi Zana Sami 3 Yıl Üst Üste Okul Birincisi Oldu

Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!

Matbaa ve Baskıda Uygun Fiyatlı Çözüm: Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.

Bahçekent 654 Ada Örnek Site Oldu: Yeni Yönetim Takdir Topluyor

ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.

Bahçekent’in Yeni Lezzet Durağı: Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi Açıldı!

Bahçekent’te açılan Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi, %40 indirimli kampanyası ve lezzet dolu menüsüyle çiğköfte severlerin yeni gözdesi oldu. Tostlarıyla da fark yaratıyor!

Bahçekent Paşa Döner’le Şenlendi: Kalite, Lezzet ve Güler Yüz Bir Arada!

Bahçekent, Paşa Döner’le ilk kez kaliteli dönerle tanıştı. Esnaf, ev hanımları ve öğrenciler memnun; işletmeci Yaşar Yıldırım “Bu mahalleye hizmet etmek gurur verici” diyor.

Anadolu Selçuklu Hastaneleri Yozgat’ta “Ocakbaşı Sohbetleri”nde Ele Alındı

Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu

2025 AİLE YILI’NA NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK!

Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.

"Niğde Tiyatro Festivali Kapalı Gişe Coşkusu: Sanatseverler Buluştu!"

Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.

Niğde Belediyesi Zabıta Ekipleri 438 İş Yerini Denetledi: Halk Sağlığı Önceliğimiz

Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.

Niğde Belediyesi'nden Çocuklara Özel Sömestr Tiyatro Festivali

Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.

Başkan Aras Ankara’da temaslarda bulundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Aras, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Aras, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Kadın Kooperatifleriyle Niğde'nin Ekonomisi Güçleniyor

Niğde Belediyesi, kadın kooperatiflerini güçlendiren projeye imza attı. 7 milyon 350 bin TL bütçeli proje, kadınların iş gücüne katılımını artırarak, yöresel ürün üretimi ve istihdamla bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

1

Akran Nezaketi ile saygı, anlayış, empati ve sağlıklı iletişimi

2

Trakya Üniversitesi Personeli Avukat 2. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

3

Ahmet Bereket’ten Barzani’nin Silahlı Korumalarına Sert Tepki

4

Özel Çocuklar Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’nde Unutulmaz Bir Gün Geçirdi

5

Dikkat Asılsız İddialara İtibar Etmeyin...

6

Özgür Özel’in Antalya Listesinde Öne Çıkan Üç İsim

7

Alanya Servis Esnafları Kooperatifi’nden İki Öğrenciye Burs Desteği

16° / 11.3°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.