2024-2025 Eğitim Öğretim yılı kayıtlarımız başlamıştır.

2024-2025 Eğitim Öğretim yılı kayıtlarımız başlamıştır.

Anaokulu kayıtları, okullar üzerinden alınmaya başladı. Okulların planlama süreçlerine göre değişkenlik gösteren anaokulu kayıt tarihleri, pek çok okulun kendi internet sitesi üzerinden alınıyor.

Akçaburgaz Mah. 3016. Sk. No 13/19DB Akça Konakları Esenyurt'ta bulunan Özel Havalı Minikler Anaokulu, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı kayıtları 15 Ağustos'a kadar gerçekleştirilecek.
Medya90 ve BahçekentHaber'e kayıtlar ile ilgili bilgi veren Özel Havalı Minikler Anaokulu Sahibi Büşra Yavuz "Sınırlı sayıda kontenjan ile sizde ailemizin bir parçası olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz" diyerek Özel Havalı Minikler Anaokulu'nun nezih ve ferah sınıflarında uzman kadroları ile birlikte hizmet verdiklerini söyledi.


“Bir Çocuk Yetişir Dünya Yetişir”

"Bir Çocuk Yetişir Dünya Yetişir" gayesi ile yola çıktıklarını ifade eden Büşra Yavuz "Gayemiz bireysel farklılıkları benimseyerek çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, yenileklere açık, özgün, üretici, aydınlık, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerini ortaya çıkarmak ve gelişmesine yardımcı olmaktır" diyerek sözlerine şu şekilde devam etti:
"Öğrencilerimizde öğrenmeye ilgi uyandırmak, milli ve manevi değerlere sahip kendi düşüncelerini özgürce ifade edebilen öz güven sahibi bireyler yetiştirmek için çaba sarfediyoruz. Uzman kadrolarımız ile çocuklarımızı geleceğe daha emin adımlarla hazırlıyoruz."
Büşra Yavuz "Pedagog Uzmanı desteği eğitiminide verdiklerini söyleyerek "Robotik kodlama, montessori, İngilizce, Satranç, Dil Terapisi, Okuma Yazma Hazırlık, Değerler Eğitimi, İlkokula Hazırlık, Müzik-Drama Eğitimi, Modern Dans, Fen-Doğa Çalışmaları, Eko Bahçe, Organik Tarım Dersi, Mutfak/Sanat Atölyesi, Yüzme, Jimnastik eğitimlerininde  yeraldığını sözlerine ekledi.


Yavuz, son olarak kayıt yaptırmak isteyen kişilerin 0541 688 96 29 numarasından kayıt yaptırabileceklerini söyledi.
 


Haber Kaynak : MEDYA90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.