Tarih: 23.01.2024 19:55

5 İlde FETÖ’ye Yönelik Eş Zamanlı Olarak Gerçekleştirilen “KISKAÇ-5” Operasyonlarında 27 Şüpheli Yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanımız sn. Ali Yerlikaya; 5 İlde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KISKAÇ-5” Operasyonlarında 27 şüpheli yakalandığını açıkladı.
 
Milli İrademize Darbe Yapmaya Kalkışan FETÖ’cü Hainlerin Peşlerini Bırakmayacağız. Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz ifadelerinde bulunan bakanımız sn. Yerlikaya sosyal medya hesabından ayrıca şu ifadeler de bulundu;
 
Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı Koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen “Kıskaç-5” Operasyonlarında:
 
 
Yapılan Kıskaç-5 Operasyonlarında 5 ilde toplam 27 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyale el konuldu.
 
Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle '' ifadelerinde bulundu.
 

5️⃣ İlde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KISKAÇ-5” Operasyonlarında 2️⃣7️⃣ şüpheli yakalandı.

Milli İrademize Darbe Yapmaya Kalkışan FETÖ’cü Hainlerin Peşlerini Bırakmayacağız. Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş… pic.twitter.com/huAIH1tqjI

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) January 23, 2024

Ankara,İç İşleri Bakanlığı
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —