Tarih: 10.06.2024 01:36

" Hemşehrileri Başkan Güner'i yalnız bırakmadı"

Facebook Twitter Linked-in

Haber: Ramazan Baykara

Malatya Hekimhan ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Çankaya belediye başkanımız hemşehrimiz Güner Malatya'lı dernek üye ve yöneticilerden oluşan heyeti Belediyenin meclis salonunda misafir etti.
Malatya Dernekler federasyonu başkanı Kamil Göksu yaptığı açıklamada şunları söyledi: " Öncelikle değerli başkanımıza bizleri kabul ettiği için kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Baskanimizin seçim sürecinde biz Malatya'lılar olarak canla başla çalıştık. tatürk'ün evinden, cumhuriyetin başkentinde bir hemşehrimizin seçilmesi bizleri gururlandirmistir. Kendisini yalnız bırakmayacağız ve desteğimiz devam edecektir. Çankaya ülkemizde çok önemli ve bir o kadar da değerli bir ilçedir. Demokrasinin ve devrimlerin merkezidir. Böyle bir ilçenin belediye başkanının da Malatya'lı olması bizim için gurur vericidir." dedi.
Kalabalık bir Malatya'lı STK temsilcilerini ağırlamaktan ve hemşehrileri ile hasbihal etme fırsatını bulduğunu belirten başkan Hüseyin Can Güner ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek" Seçim zamanında beni yalnız bırakmadıgınız gibi şimdi de beni yalnız bırakmadınız.Bu başarı hepinizdir.Sizlerle birlikte olmaktan bende gurur duyuyorum. Bundan sonra da bir çok etkinliklerde bir araya geleceğiz.Kahvaltı ve piknik etkinlikleri düzenleyeceğiz.Baglarimizi daha da güçlendireceğiz. Sizlerden gelen tüm talepleri dikkate alacağız ve hızlıca çözeceğiz.Bu konuda meclis üyemiz hemşehrimiz Hasan bey tam yetkilidir. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek başarılara imza atacağız. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

Gelen dernek temsilcileri gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirttiler. Dernek faaliyetlerini etkin hale getirmek için başkan Güner'den yer tahsis edilmesi talebinde bulundular. Başkan Güner bunu çözeceklerini belirttiler.
Daha sonra gelen dernek temsilcilerine "Malatya kayısısı " ikram edildi.
Bu tür toplantılarının devam etmesini talep ettiler. 
Topluca resim çektirildi. Ayrica başkan Güner isteyenlerle de tek tek resim çektirdiler. Dernek temsilcileri başkana gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade ettiler.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —