ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, CANLI YAYINDA GÜNDEME İLİŞKİN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, CANLI YAYINDA GÜNDEME İLİŞKİN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Haberi Sesli Oku
SIYASET 15.12.2023 14:40:01 0
ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, CANLI YAYINDA GÜNDEME İLİŞKİN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, başıboş sokak köpekleri konusunda Tarım ve Orman Bakanlığı koordinesinde çalışma bulunduğunu belirterek, ""Yurdun değişik yerlerinde köpeklerin parçaladığı, yaraladığı insanların olmaması lazım. Bu konuda bir çalışma söz konusu. İnsanlarımızın sağlığını, can güvenliğini sağlamamız lazım. Bu anlamda da gerekli tüm tedbirlerin alınması gerekir" diye konuştu.

Bakan Tunç, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Yargıda rüşvet iddialarına da değinen Adalet Bakanı Tunç,  “Münferit bazı olayları öne çıkararak tüm yargı mensuplarını karalayacak bir propagandaya gidilmemesi lazım. Bu yargıyı yıpratır. Yanlış yapanın da yanına kar kalmaz.” İfadelerini kullandı.

ŞÜPHELİLER HAKKINDA DAVA AÇILDI

Trendyol Süper Lig'de yapılan MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçından sonra yaşanan olaylara ilişkin soruyu yanıtlayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayların ardından hızlı şekilde adli soruşturmanın başlatıldığını dile getirdi.

Şüpheliler hakkında bugün itibarıyla dava açıldığı bilgisini paylaşan Bakan Tunç, şöyle devam etti:

"Soruşturma kapsamında 4 kişi hakkında tutuklama tedbirine gidildi. Bugün itibarıyla da Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığımız iddianame düzenledi, Ankara Batı 3. Asliye Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Burada savcımızın tespit ettiği suçlar bakımından 'Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kemik kırığı oluşacak şekilde kasten yaralama', 'tehdit' ve '6222 sayılı yasaya muhalefet' suçlarından dava açıldı. Karar verecek olan mahkemedir."

Bakan Tunç, diğer şüphelilerle ilgili soruşturmanın ise sürdüğünü kaydetti.

6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'da caydırıcılık açısından yeni düzenleme yapılacağını dile getiren Tunç, "Fiil ile yaptırım arasında bir oranın olması lazım. Caydırıcılığı gerektirecek şekilde yeni düzenleme ihtiyaçları var. Bu ihtiyacı karşılayacak taslak çalışmayı milletvekillerinin takdirine sunacağız. Şu anda çalışmayı yapıyoruz, çok uzun sürecek bir çalışma değil bu. Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz." diye konuştu.

VATANDAŞLARIMIZIN HER TÜRLÜ HAKLARINI MÜDAFAA KONUSUNDA HASSASIZ

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun İstanbul'da bir kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasına ilişkin soruşturmada ihmal olduğu yönündeki eleştirilere cevap veren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, maktulün ailesiyle görüştüğünü ve konuyu sonuna kadar takip edeceklerini ilettiğini söyledi.

Kazaya ilişkin ilk rapor doğrultusunda serbest bırakılan şüphelinin yurt dışına çıktığını, görüntülerin ortaya çıkmasıyla sürücünün kusurlu olduğunun anlaşıldığını ifade eden Bakan Tunç, Somali ile adli yardımlaşma konusunda anlaşma bulunmadığını ancak ikili görüşmelerde Somali adli makamlarının olaya iyi niyetle yaklaştığını dile getirdi.

Bakan Tunç, "Görüşmelerimiz devam ediyor. Yargılama noktasında Türkiye'ye gönderilmesi hususunda gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade ettiler. Geldiğinde de şüphelinin yargılanmasına başlanacaktır." dedi.

Konunun takip edilmediği yönündeki eleştirilerin doğru olmadığını belirten Adalet Bakanı Tunç, "Biz vatandaşımızın, geride bıraktıklarının hakkını hukukunu hiçbir zaman ihmal etmeyiz. Bizim vatandaşımız bir yabancı karşısında mağdur edilmişse dünyanın neresinde olursa olsun her türlü haklarını müdafaa konusunda hassasız." diye konuştu.

NETANYAHU ENİNDE SONUNDA SAVAŞ SUÇLUSU İLAN EDİLECEK

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin soru üzerine, yaklaşık 70 gündür bölgede insanlık suçu işlendiğini, 20 bine yakın Filistinlinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Bakan Tunç, "Sayın Cumhurbaşkanımız 'Dünya 5'ten büyüktür' derken işte bu sorunlara işaret ediyor. Eninde sonunda Netanyahu savaş suçlusu ilan edilecek. Savaş suçlularının yargılanması hususunda biz sesimizi yükseltmeye, Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

MÜNFERİT BAZI OLAYLAR ÜZERİNDEN PROPAGANDAYA GİDİLMEMESİ LAZIM

"Yargıda rüşvet" iddialarına ilişkin soru üzerine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, söz konusu iddiaların Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından incelendiğini anımsattı.

Bakan Tunç, "Yargının içinde bu tür bir şüphe olduğu zaman biz kararlılıkla üzerine gideriz. 24 bin hakim ve savcımızın fedakarca çalıştığını görüyoruz. Bu tür münferit bazı olayları öne çıkararak tüm yargı mensuplarını karalayacak bir propagandaya gidilmemesi lazım. Bu yargıyı yıpratır. Yanlış yapanın da yanına kar kalmaz." ifadelerini kullandı.

CEZASIZLIK ALGISINI ORTADAN KALDIRMAK LAZIM

Adalet Bakanı Tunç, yeni yargı paketine ilişkin yeni ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini, "cezasızlık" algısını ortadan kaldırmaya dönük de çalıştıklarını belirtti.

Bakan Tunç, 2 yıl ceza alan bir kişinin cezaevinde yatmadığını, bunun güveni zedelediğini belirterek, bunu ortadan kaldırmak için denetimli serbestliği her suç için 1 yıl olacak şekilde uygulamak istediklerini kaydetti. Tunç, "3 yıldan da fazla olamaz diyoruz denetimli serbestlik. Oran getirirsek 1 ay ceza alanın 12 gün cezaevinde kalmış oluyor. Yetki TBMM'dedir. Cezasızlık algısını ortadan kaldırmak lazım. " diye konuştu.

Yargı paketinde bir infaz düzenlemesi olup olmayacağına ilişkin soruya da Bakan Tunç, "Yargı paketimizde böyle bir düzenleme söz konusu değil." cevabını verdi.

BİREYSEL BAŞVURU HAKKININ KALDIRILMASI GİBİ BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Can Atalay kararı üzerinden yüksek yargı kurumları arasında yaşanan yetki krizine ilişkin, Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay’ın bu karar üzerinden yıpratılmasının doğru olmadığını söyledi.

Her iki mahkeme arasında görüş farkı bulunduğunu belirten Bakan Tunç, "Mahkemelerimizin farkı uygulamaları nedeniyle birtakım sorunlar ortaya çıkıyor. Burada Anayasa'mızın tek tek maddelerini tartışacağımıza tüm bu sorunları ortadan kaldırabilecek yeni bir anayasa yapmamız lazım." dedi.

Anayasa Mahkemesine bireysel başvuruda bir değişiklik yapılıp yapılmayacağı sorusu üzerine Bakan Tunç, "Bireysel başvuru hakkının kaldırılması gibi bir şey söz konusu değil." diye konuştu.

TÜRKİYE AİHM KARARLARINA DAHA FAZLA UYUYOR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) kararlarına Türkiye'nin uymadığı yönündeki eleştirilere katılmadığını, bunun Türkiye aleyhine propaganda olduğunu belirtti.

Bakan Tunç, AİHM istatistikleri kapsamında tüm ülkeler bakımından AİHM kararlarına uymama oranının yüzde 79, Türkiye'nin uymama oranının ise yüzde 89 olduğunu belirtti.

Bazı davalar öne sürülerek bu konuda Türkiye'yi eleştirmenin siyasi olduğunu savunan Adalet BakanıTunç, "Sadece belli dosyalar siyasi olarak gündeme getirilerek sanki 'Türkiye AİHM kararlarına uymuyormuş' gibi bir hava oluşturuluyor. Bu öne çıkarılan dosyaların öne çıkarılma nedenleri hukuki değil tamamen siyasi." diye konuştu.

Bakan Tunç, hukuka güven endeksinde Türkiye'nin gerilerde olduğu yönündeki söylemlerin de "kara propaganda" olduğunu söyledi.

Kira uyuşmazlıklarının 1 Eylül'den itibaren zorunlu arabuluculuk kapsamına alındığını anımsatan Bakan Tunç, görüşmesi tamamlanan dosyalardan 32 bin 98'inin anlaşmayla sonuçlandığını, 13 bin uyuşmazlığın davaya dönüştüğünü, bu nedenle sistemin başarılı şekilde işlediğini belirtti.

BAŞIBOŞ SOKAK KÖPEKLERİ KONUSUNDA ÇALIŞMA VAR

Adalet Bakanı Tunç, sahipsiz sokak köpekleri hakkında çalışma yapılıp yapılmayacağı sorusu üzerine, Tarım ve Orman Bakanlığının bu konuda çalışmasının bulunduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da bu konuda hassasiyetinin olduğunu dile getirdi.

Hayvanların zarar görmesini istemediklerini ancak insanların da zarar görmemesi gerektiğini ifade eden Bakan Tunç, şunları kaydetti:

"Yurdun değişik yerlerinde köpeklerin parçaladığı, yaraladığı insanların olmaması lazım. Bunun çözümünü bulan Batılı ülkeler var. Bu çözüme uygun bir düzenlemenin yapılması lazım. Bu konuda bir çalışma söz konusu. Tarım ve Orman Bakanlığının koordinasyonunda yürütülen bir çalışma. Belediyelerin de konuya hassasiyetle yaklaşmaları gerekiyor. İnsanlarımızın sağlığını, vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamamız lazım. Bu anlamda da gerekli tüm tedbirlerin alınması konusunda biz Bakanlık olarak katkı sağlayacağız."


Ankara,Adalet Bakanlığı
belediye365.com
Haber Kaynak : MEDYA90

Türkiye-Macaristan iş dünyası Budapeşte'de buluştu

Ticaret Bakanı Bolat ve Macar mevkidaşı Szijjártó, iki ülke iş insanlarını bir araya getiren toplantıya ev sahipliği yaptı.

Macron'un Suriye Arabuluculuk Girişimi Şara Tarafından Reddedildi

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un, Ahmed Şara ile Mazlum Abdi arasında ayarladığı telefon görüşmesi, Şara'nın hattı açmamasıyla sonuçlandı.

New York’un İlk Müslüman Belediye Başkanı Mamdani’den Cesur Açılış Kararları

New York Belediye Başkanı Mamdani, İsrail ile ilgili eski kısıtlamaları kaldırdı ve selefinin tartışmalı kararlarını geçersiz kıldı. “Yolumuz şeffaflık ve ifade özgürlüğü” dedi.

Yeni Suriye Banknotlarının Dili: Bir Yıldız Ne Anlatıyor?

Suriye’de tedavüle giren yeni banknotlardaki sekiz köşeli yıldız, tasarımın ötesinde kültürel ve siyasi mesajlar taşıyor. Semboller üzerinden güçlü bir analiz.

Afganistan Platformu, Barışın ve Kültürün Sesi Olacak

Afganistan Platformu (AP), savaşın değil barışın dilini dünyaya taşımak için Türkiye’den güçlü bir iletişim atağı başlattı.

Erdoğan Hamlesi: İsrail'i Tedirgin Eden Gazze Adımı

Başkan Erdoğan’ın talimatıyla AFAD ekipleri Gazze’ye gidiyor. İsrail basını Türkiye’nin sahada fiili güç oluşturmasından rahatsız. Ankara, Gazze’de yeni bir insani ve siyasi etki merkezi kurmaya hazırlanıyor.

Sumud Filosu: Gazze’ye Giden Vicdanın Zaferi

Gazze’ye insani yardım götürmek için yola çıkan Sumud Filosu, İsrail’in ablukasını aşamadı ama insanlığın onurunu tüm dünyada ayağa kaldırdı.

Denizli Sevgi Eli 2025'te binlerce aileye umut oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 2025'te afetzedeler de dahil binlerce aileye giysi ve ev eşyası yardımı ulaştırdı.

Ailede Sevgi, Saygı ve Merhamet Neden Hayati?

Yazar Adnan Kalkan, Aile Masası’nın 7. bölümünde sevgi, saygı ve merhametin aileyi nasıl ayakta tuttuğunu İslami ve insani boyutlarıyla ele alıyor.

Bahçekent’te Ev Yemeği Hasreti Bitti: Nevale Yemek Açıldı

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te Noter’in yanında açılan Nevale Yemek, ev tadında sulu yemekleri, uygun fiyatı ve aile emeğiyle kısa sürede ilgi odağı oldu.

Öğrencilere Anlamlı Ziyafet: Sağlık, Eğitim ve Mutluluk Aynı Masada

ERCAN KUTLU / MEDYA90 - Balıkçı Kenan, Siteler Ortaokulu’nun başarılı öğrencilerini ağırladı. Balık boldu, meyve suyu boldu; en çok da cömertlik ve mutluluk vardı.

Dağınıklık Çağında Tek Hedefle İz Bırakmak

Modern hayatın dağınıklığında kaybolan insan için kalıcı iz bırakmanın yolu, tek bir ana hedef seçip zamanı, enerjiyi ve anlamı onun etrafında toplamaktan geçiyor.

Kimse Alkışlamıyor Ama Bu Şehir Onlara Emanet

ANALİZ HABER | ERCAN KUTLU - Gece herkes uyurken birileri ayakta. Alkışlanmayan ama hayatı ayakta tutan güvenlik görevlilerinin görünmeyen emeğine yakından bakıyoruz.

Bahçekent’te Çocuklara Güven Veren Jimnastik Adresi

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te faaliyet gösteren Sporist Jimnastik & Karate Spor Salonu, çocuklara sevecen yaklaşımı, deneyimli eğitmenleri ve aile dostu ortamıyla öne çıkıyor.

Ahmet Bereket: Uyuyan Hücre ve FETÖ Tehdidine Karşı Mücadele Sürmeli

AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, uyuyan hücreler ve FETÖ terör örgütüyle mücadelenin tavizsiz sürdürülmesi gerektiğini açıkladı.

AKSAÇLILAR’dan Sokak Çetelerine Karşı Acil Çağrı

AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, artan sokak çeteleri ve güvenlik sorunlarına dikkat çekerek yetkilileri acil ve caydırıcı önlemler almaya çağırdı.

“Çekmeköy’de İETT Şoförü Dehşet Saçtı: Yayalara Çarptı!”

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'nde İETT şoförü tartışma sonrası kontrolü kaybetti, otobüs kaldırıma çıkarak araçlara ve yayalara çarptı. Olay yerinde panik yaşandı, yaralılar yola savruldu.

“Tuzla’da Tersanede Patlama: 1 Ölü, 4 Yaralı!

Tuzla Tersaneler Bölgesi'nde bir gemide bakım sırasında karbondioksit tüpü patladı. İlk belirlemelere göre 1 işçi hayatını kaybetti, 4 kişi gazdan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

6 Milyar TL’lik Bahis Hacmi Tespit Edildi

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat merkezli 12 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı

HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, İzmir, Artvin, Kastamonu, Mersin ve Mardin merkezli olmak üzere 21 ilde 1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı.

PKK Silah Bırakıyor Mu?

AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.

Başkan Zeyrek Turizm Fuarı’nın açılışına katıldı

18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z

Hafta Sonu Kahvaltısı İçin Biyer'e Uğramaya Ne Dersiniz?

Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.

Çanakkale Turistlerin Yeni Gözdesi Mi?

Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.

2025'te Nereye Tatile Gideceğiz? Resmi Tatil Günleri ve Öneriler

2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.

Yunanistan'da Türkler İçin Oturum İzni Kolaylığı

Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.

TÜRSAB Boğaziçi BTK, Seyahat Acentaları ile 2024 Sezonunu Değerlendirdi

TÜRSAB Boğaziçi BTK'nın TZL SUITES Otel’de düzenlediği etkinlikte seyahat acentaları, 2024 sezonunu değerlendirdi ve 2025 turizm beklentilerini ele aldı. Etkinliğe TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da katıldı.

Doğa Tutkunları OutdoorFest’te Buluşuyor

21-22 Eylül tarihlerinde Nefes Orman’da düzenlenecek OutdoorFest, offroad, binicilik, enduro gibi etkinliklerle doğa ve macera tutkunlarına nefes kesici bir deneyim sunacak.

Genç Yazarlar Belgelerini Ustalardan Aldı

17 yıldır sürdürülen Yazı, Editörlük ve Medya Kursu’nun mezunları, Türk Edebiyatı Vakfı’ndaki törende belgelerini usta kalemlerin elinden aldı.

Yazı Editörlük ve Medya Kursu Mezunları Yarın Buluşuyor

Yazı Editörlük ve Medya Kursu’nu başarıyla tamamlayan 36 kursiyer, yarın Sultanahmet’te Türk Edebiyatı Vakfı’nda düzenlenecek törenle belgelerini alacak.

Gençler Tarihi Ayağa Kaldırdı: 200 Yıllık Miras Bilime Taşındı

Bir grup lise öğrencisi, Osmanlı’dan günümüze uzanan 200 yıllık vakıf mirasını belgesel, web sitesi ve akademik makaleyle bilim dünyasına taşıdı.

Bilim ve Edebiyat Yozgat’ta Aynı Buluşmada

Yozgat’ta düzenlenen Edebiyat ve Bilim Buluşması programında Prof. Dr. Hamdi Temel, akademik birikimini ve edebi çalışmalarını katılımcılarla paylaştı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde Gazi Umur Bey Vurgusu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerle buluşan yazar A. Levent Ertekin, Türkçenin tarihsel gücünü ve Gazi Umur Bey’in dil mirasındaki rolünü anlattı.

Şerafettin Yıldız’dan Kadın Cinayetlerine Roman

Şerafettin Yıldız’ın yeni romanı “Züleyha – Yarıda Kalan Hayatlar”, kadın cinayetlerinin ardındaki görünmeyen gerçeklerle okuru yüzleşmeye çağırıyor.

Ravza Zeybek Menemen’de Öğrencilerle Buluştu

Yazar Ravza Zeybek, Menemen’de bir lisede öğrencilerle buluştu. Kervan ve Semmas romanları üzerine yapılan söyleşi, gençlerin edebiyata ilgisini ortaya koydu.

Veteriner Mustafa Büke Açıkladı: Kedilerde Gizli Susuzluk

Bahçekent Veteriner Kliniği’nin deneyimli ismi Veteriner Mustafa Büke, kış aylarında kediler ve köpeklerde görülen sessiz susuzluk tehlikesine karşı hayati uyarılarda bulundu.

Prof. Dr. Hamdi Temel’den Mikroplastik Uyarısı

Prof. Dr. Hamdi Temel, Pakistan’da düzenlenen uluslararası konferansta mikroplastiklerin insan vücudunda organlardan beyne kadar ilerleyebildiğini açıkladı.

ADÜ Teknokent’te Akıllı Antibiyotik İçin Büyük Adım

Karya Farma HBX Ar-Ge ekibi, klasik antibiyotiklerin ötesine geçen HBX-2371 metodolojisiyle çok katmanlı biyolojik etki ağına sahip “akıllı antibiyotik” çalışmasını duyurdu.

Sağlıkta Bilim ve Etik Vurgusu: Dr. Ata Barlas Aşkar Uyardı

HABER / ERCAN KUTLU - Adil Türkiye Partisi Genel Başkanı Dr. Ata Barlas Aşkar, kanser ve kronik hastalıklarda bilimsel yaklaşım, etik sorumluluk ve hasta güvenliğinin esas alınması gerektiğini vurguladı.

İzmir’de Ergoterapi Alanında Yeni Merkez Hizmete Açıldı

İzmir’de iki Hacettepe Üniversitesi mezunu ergoterapist tarafından kurulan Ergoterapi Danışmanlık Merkezi, özel eğitimde bireysel çözümler sunuyor.

Otizmde “Problem Davranış” Yanılgısı ve Gerçek Nedenler

ANALİZ | Medya90 - Toplumda “otizmli çocuklarda problem davranış” diye yanlış adlandırılan tepkiler aslında bir kriz alarmıdır. Bu yazı, davranışı anlamaya odaklanan yeni bakışı inceliyor.

Prof. Can Eyigör’den Kırgızistan’da Sağlık Temasları

Prof. Dr. Can Eyigör, Kırgızistan’da ağrı bilimi, rejeneratif tıp ve dermakozmetoloji alanında önemli temaslarda bulunarak iki ülke arasında sağlık diplomasisini güçlendirecek akademik adımlar attı.

“Genç Girişimci Zahra’dan Bahçekent’e Çikolata Keyfi”

RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Bahçekent’te ilk kez açılan çikolata mağazası, özel günler ve sağlıklı yaşam için tatlı bir buluşma noktası oldu.

Çaya Geldik Etkinliği 654 Ada’da Gönülleri Fethetti

HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.

Hevi Zana Sami 3 Yıl Üst Üste Okul Birincisi Oldu

Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!

Matbaa ve Baskıda Uygun Fiyatlı Çözüm: Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi

HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.

Bahçekent 654 Ada Örnek Site Oldu: Yeni Yönetim Takdir Topluyor

ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.

Bahçekent’in Yeni Lezzet Durağı: Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi Açıldı!

Bahçekent’te açılan Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi, %40 indirimli kampanyası ve lezzet dolu menüsüyle çiğköfte severlerin yeni gözdesi oldu. Tostlarıyla da fark yaratıyor!

Bahçekent Paşa Döner’le Şenlendi: Kalite, Lezzet ve Güler Yüz Bir Arada!

Bahçekent, Paşa Döner’le ilk kez kaliteli dönerle tanıştı. Esnaf, ev hanımları ve öğrenciler memnun; işletmeci Yaşar Yıldırım “Bu mahalleye hizmet etmek gurur verici” diyor.

Anadolu Selçuklu Hastaneleri Yozgat’ta “Ocakbaşı Sohbetleri”nde Ele Alındı

Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu

2025 AİLE YILI’NA NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK!

Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.

"Niğde Tiyatro Festivali Kapalı Gişe Coşkusu: Sanatseverler Buluştu!"

Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.

Niğde Belediyesi Zabıta Ekipleri 438 İş Yerini Denetledi: Halk Sağlığı Önceliğimiz

Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.

Niğde Belediyesi'nden Çocuklara Özel Sömestr Tiyatro Festivali

Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.

Başkan Aras Ankara’da temaslarda bulundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Aras, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Başkan Aras, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Kadın Kooperatifleriyle Niğde'nin Ekonomisi Güçleniyor

Niğde Belediyesi, kadın kooperatiflerini güçlendiren projeye imza attı. 7 milyon 350 bin TL bütçeli proje, kadınların iş gücüne katılımını artırarak, yöresel ürün üretimi ve istihdamla bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

1

Tuncer Dağ'dan Miraç ve Berat gecelerine mesaj

2

Togay Çoban'dan Berat Kandili mesajı: Birlik ve af gecesi

3

Gürbüz Süleymanoğlu'ndan Berat Kandili mesajı: Arınma ve kardeşlik vurgusu

4

Muharrem Yıldız'dan Berat Kandili Mesajı: Birlik ve Arınma Vurgusu

5

Trump Açıklaması Altın ve Gümüşü Vurdu

6

Tarım Bakanı Yumaklı: 255 Milyon Liralık Destek Ödemesi Başlıyor

7

Kopuş Sergisi Beylikdüzü'nde Sanatseverlerle Buluştu

7.6° / 6.5°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.