ADIYAMAN'daki Eğitim Yatırımları Artıyor

ADIYAMAN

Adıyaman'da gerçekleştirilen toplu temel atma töreninde 11 yeni eğitim eseri açılışı yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Tekin, eğitim kalitesinin artırılmasına vurgu yaptı.

ADIYAMAN'DA TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Adıyaman'da düzenlenen toplu temel atma törenine katılan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, aralarında okul, lojman ve kütüphane gibi 11 eser bulunan projelerin açılışını yaptı. Törende, Erdemoğlu Holding'in yaptığı eserlerin eğitim sistemine kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekin, hayırsever aileye teşekkür etti.

EĞİTİM KALİTESİ ARTACAK

Eğitim kalitesini artırmak için yeni müfredat geliştirdiklerini belirten Bakan Tekin, "Yeni eğitim müfredatımız, pedagojik ilkeler doğrultusunda hazırlandı. Bizim hedefimiz, bu ülkenin değerlerini benimseyen, vatanına sahip çıkan bireyler yetiştirmektir," dedi.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ise yeni eserler kazandırmanın onurunu yaşadıklarını ifade ederek, katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra Aysel Erdemoğlu Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Bakan Tekin, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.