Tarih: 29.04.2023 02:32

AK PARTİ BAŞAKŞEHİR İLÇE TEŞKİLATINDAN "SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ"

Facebook Twitter Linked-in

MEDYA90-Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Sevgi Yürüyüşü” etkinliği coşkulu bir şekilde yapıldı. Yürüyüş için bir araya gelen AK Parti sevdalıları Başakşehir Millet Bahçesi’ne kadar yürüdüler. 

AK Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı, yüzlerce vatandaşın katılımıyla “Sevgi Yürüyüşü” düzenledi. Fenertepe İrtibat bürosunun önünden başlayan yürüyüş Başakşehir Millet Bahçesi’nde son buldu. Coşkulu bir şekilde yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ‘Sevgi Yürüyüşü’ Mehteran gösterisi ile devam etti. ‘‘Onlar konuşur AK Parti Yapar’ sloganlarıyla sokak ve caddeleri inleten AK Parti sevdalıları, yeniden iktidara yürüdü.

 7’DEN 77’YE  SEVGİ SELİ

 Coşkunun ve mutluluğun bir arada yaşandığı sevgi yürüyüşüne 7’den 77’ye yüzlerce kişi katılarak, AK Parti’ye destek verdi. Sevgi yürüyüşüne Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç, Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas. Meclis Üyesi Onur Gözen, Başakşehir lçe kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri ile yüzlerce ak gönüllü insanlar katıldı.

Sevgi Yürüşüne katılan Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç “Bu ülkede huzur büyüsün kardeşlik büyüsün diyoruz. Başakşehir Teşkilatı ve tüm İstanbul adına sesleniyorum. Bu milletin yürüyüşüdür.  Recep Tayyip Erdoğan en güçlü bir şekilde gelecektir inşallah. 14’ünde sandıklarımızı gözbebeğimiz gibi koruyacağız.  Allahın izni ile seçimide milletimiz kazanacak” dedi.

Ayrıca “Sevgi Yürüyüşü’ne katılan vatandaşlara depremde vefat eden vatandaşlarımız hayrına Başakşehir İlçe Teşkilatı tarafından lokma dağıtımı yapıldı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —