Tarih: 24.11.2023 16:19

AK PARTİ TEŞKİLATI, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ UNUTMADI

Facebook Twitter Linked-in

Başakşehir Ak Parti İlçe Teşkilatı, ülkenin geleceği olan çocukları yetiştiren öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutmadı. Her sene olduğu gibi bu yıl da Başakşehir Ak Parti İlçe Teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Başakşehir’deki okulları ziyaret ederek öğretmenleri kutladı ve günün anısına hediyelerini takdim etti.
 

Bahçekent’te bulunan  Emlak Konutları Bahçekent Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yahya Öztürk, Emlak Konut Şehit Vedat Barceğci İlkokul Müdürü Oktay Yüksel  ve Emlak Konut Abdülhamit Han Ortaokul Müdürü Mutlu Tosun'u, Ak Parti Başakşehir 2. Kısım Mahalle Teşkilatı olarak Teşkilat Başkanı Hüseyin Oktay Mürsel ile birlikte Kadın Kolları Başkanı Gülhan Gündoğar ziyaret ederek, Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanının sevgi, saygı ve selamlarını ileterek hediyelerini takdim etti. 

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bahcekenthaber.com ve medya90.com haber sitesinin İmtiyaz Sahibi Ercan Kutlu  "Öğretmenlerin yanınızdayız. Öğretmenler Günü’nüzü en kalbi duygularımla kutluyorum.” ifadesini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —