Aksaçlılar Derneği Karabağlar Kaymakamı Mehmet Özer’i Ziyaret Etti

Aksaçlılar Derneği Karabağlar Kaymakamı Mehmet Özer’i Ziyaret Etti

Aksaçlılar Genel Başkanı Ahmet Bereket, Karabağlar Kaymakamı Mehmet Özer’i ziyaret ederek başarılar diledi. Kaymakam Özer, derneğin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Aksaçlılar’dan Karabağlar Kaymakamına Ziyaret

Aksaçlılar Genel Başkanı Ahmet Bereket, Karabağlar Kaymakamı olarak atanan Mehmet Özer’i makamında ziyaret etti. Ahmet Bereket, ziyarette yaptığı açıklamada, “Kıymetli Kaymakamımıza yakın ilgisi ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi daha önceki görev yaptığı illerdeki performansı ve başarısıyla dikkat çekti. Cemil Özgür Öneği’nin Karabağlar ilçemizden ayrılmasının ardından atanan Mehmet Özer, içimize su serpen bir görevlendirme oldu. Böylesine değerli mülki amirlerin sayısının artmasını diliyor, Kaymakam Mehmet Özer’e yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Karabağlar Kaymakamı Mehmet Özer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sivil toplum kuruluşları, Türk demokrasisinin en önemli yapı taşlarıdır. Bu kapsamda Aksaçlılar Derneği’nin ziyaretinden son derece mutlu oldum. Başta Genel Başkan Ahmet Bereket’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.