AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet BEREKET, Milli güvenliğimizi yakından ilgilendiren konular ile alâkalı olarak ilgilileri uyarmaya devam ediyor.
AKSAÇLILAR Genel Başkanı BEREKET Yazılı olarak yaptığı açıklamasında özetle;
“2016 yılında, sonuçları itibariyle, ülkemize derin acılar yaşatan, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve bu girişimin baş mimarı FETÖ terör örgütü mensuplarının, dönemler içerisinde, 2 şerli, 3 er li sayılar ile tahliyelerini ve görevlerine iadelerini takip ediyor ancak sayının az olması nedeniyle, belki de bir çoğumuz bir tehlike sezemiyorduk. Ancak özellikle son dönemlerde, ard arda yapılan tahliyeler ve önce içişlerine yapılan göreve iadeler son olarak da danıştayın 450 fetö terör örgütü mensubu olmaktan görevlerinden ihraç edilen hakim ve savcıları görevlerine iade kararı ve en utanç vericisi de, devletin bu kişilere tazminat ödemeye mahkum edilmesi, sabır testimizi son noktasına getirdi. Elbette ki,yüce Türk adaletine saygımız sonsuz ve yüce Türk adaletine inanmak istiyoruz. Haksızlığa uğramış, gerçekten FETÖ terör örgütü ile ilgisi olmayanların iadesine kimsenin itirazı olmayacağı gibi AKSAÇLILAR olarak bizim de itirazımız olamaz. Ancak iade edilenlerin büyük bölümü, ne yazık ki FETÖ’cü. sadece tahliye ve göreve iade kararlarındaki genel gerekçe delil yetersizliği.
Bu tarz terör örgütleri, bir devletin başına gelebilecek en kötü belalardandır. Neticede, devletin her kademesine sızmış ve kendini kamufle etmiş, her türlü imkan ve yetkiyle donatılmış, gelecek olan bir emirle ülkeyi bir anda kaosa çevirebilecek gizli örgüt yapılardan bahsediyoruz. İşin ülkemiz acısından daha da vahimi, tahliye edilip göreve iade edilenlerin büyük bölümü,Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet, Yargı, Eğitim başta olmak üzere kritik yerlere iade edilenler. Önümüzde ki süreçte, bu kilit noktalarda göreve iade edilenlerin, intikam hırsıyla hareket etmeyeceklerinin bir garantisi olmadığına göre, devlet içinde nasıl bir krize sebep olabileceklerini hepimiz tahmin edebiliriz. FETÖ’cülerin, yıllardır her türlü resmi ve özel kurumda, devletin en mahrem dediğimiz, girilemez dediğimiz yerlerinde bile nasıl saklandığını, kendilerini kamufle ettiklerini yeri ve zamanı gelince nasıl birer canavara, canlı bombaya dönüştüğünü yüzlerce acı örnekle yaşayarak gördük.
İstihbarat kayıtlarına göre, halen FETÖ terör örgütünün, yurt dışındaki mensuplarına bilgi, belge sızdıran, ülke içerisinde kriptolarının da olduğu bilinen bir gerçek. Daha yakın zamanda, FETÖ’nün en etkili elamanlarından Cevheri Güven’e belge sızdırdığı için tutuklanan polis var. 15 Temmuz darbesinin sivil en önemli ikinci ismi Kemal Batmaz, cezaevi koşullarından şikayet edebilecek kadar kendini güçlü hisseder hale gelmiş.
AKSAÇLILAR olarak diyoruz Ki! FETÖ terör örgütüyle mücadele aralıksız ve tüm birimleri kapsayacak şekilde ve özellikle bu güne kadar hiç el atılmamış olan, aslında bu sorunun temel kaynağını oluşturan, bu yapıların güçlenmesindeki temel sebeplerin başında gelen SİYASET KURUMU’da mücadele kapsamı içine dahil edilerek, çok daha sert tedbirler alınarak, MÜCADELEYE devam edilmelidir.
Unutmayalım ki, biz Fetö Terör Örgütü ve benzeri yapıların yaptıklarını unutur, unutturursak, bu yapılar uygun zemin buldukları anda, önceki yaptıklarından çok daha güçlü şekilde, kendilerini hatırlatacaklardır.
BU VESİLE İLE BİR KERE DAHA YÜCE TÜRK MİLLETİMİZE AKSAÇLILAR OLARAK SESLENİYORUZ.
Biz var gücümüzle Allah'tan başka kimseden korkmadan, bu yapılarla mücadelemize bedeli ne olursa olsun devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki“ MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR” dedi.
Trump Gazze Planı uluslararası tepki çekti. ABD eski Başkanı Donald Trump, Gazze için "gayrimenkul anlaşması" ifadesini kullanarak yeni bir tartışma başlattı. Filistin halkı ve dünya liderleri plana karşı çıkıyor.
İsrail’in 15 aylık saldırıları sonucu Gazze’deki okulların yüzde 85’i hizmet dışı kaldı. Eğitim 2 yıldır aksıyor, binlerce öğrenci ve akademisyen hayatını kaybetti.
Eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, Trump'ın Gazze'deki Filistinlileri başka yere gönderme planını "hayal ürünü" olarak nitelendirdi ve Arap ülkelerine baskı amacı taşıdığını belirtti.
ABD’de Seattle-Tacoma Havalimanı’nda Japon Hava Yolları’na ait 787-9 Dreamliner, taksi yaparken Delta Airlines’a ait park halindeki Boeing 737’nin kuyruğuna çarptı. Olayda yaralanan olmazken, bazı uçuşlar iptal edildi.
Guatemala Devlet Başkanı Bernardo Arevalo, ABD ile yeni bir göçmen anlaşması imzalandığını açıkladı. Sınır dışı edilen göçmenlerin kabulü ve ulaşım masraflarının ABD tarafından karşılanacağı belirtildi. Ekonomik kalkınma ile göç s
Polis Haftası kapsamında gönülleri fetheden Mustafa Şahin, dezavantajlı çocuklara hediyeler dağıtarak onların yüzünü güldürdü. Şefkatiyle tanınan Şahin, yine örnek bir davranış sergiledi.
Niğde Belediyesi, İlhanlı Mahallesi’nde Ramazan coşkusunu yaşatıyor! 17 Mart’ta Alyans Düğün Salonu’nda iftar, Rahman Camii’nde teravih ve Muhabbet Çadırı’nda keyifli sohbetler sizleri bekliyor.
Niğde Belediyesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve TÜGVA iş birliğiyle 7.500 öğrenciyi bir araya getiren dev iftar sofrası kurdu.
HABER / ERCAN KUTLU - Obeziteye karşı bilinçlenmek ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını artırmak için uzmanlar harekete geçti. Çalışanlara yönelik düzenlenen eğitimde, kilo kontrolü ile ilgili önemli bilgiler paylaşıldı.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 12 Mart 2025’te Forever Düğün Salonu’nda mahalleliyle iftar açacak. İftar, teravih ve Muhabbet Çadırı’nda sıcak sohbetlerle Ramazan coşkusu yaşanacak.
HABER / ERCAN KUTLU - Emekli Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Arslan Özüduruk, Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacıbayram Tombul’un onuruna düzenlenen iftarda, İstanbul’daki başarılı sendika çalışmaları için plaket takdim etti.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde, şoför kapısı bulunmayan bir aracın trafiğe çıkması görenleri hayrete düşürdü. Aracı kullanan sürücünün, trafik kurallarını hiçe sayarak tehlikeli manevralar yaptığı iddia edildi.
Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü, ruhsatsız silah taşıyan ve bulunduran şahıslara yönelik operasyonlarla huzur ve güvenliği sağlıyor.
Alanyanın Mahmutlar mahallesi KYK yurdunun bitişiğindeki kazan dairesinde çıkan yangı korkuttu.
Antalya'nın Alanya ilçesi Saray Mahallesi Keykubat Bulvarı üzerinde bir otelin inşaatında çıkan yangın büyük paniğe yol açtı.
18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z
Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.
Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.
2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.
Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.
HABER / ERCAN KUTLU - Ramazan Bayramı, Bahçelievler’de unutulmaz bir etkinliğe sahne oldu. Vali Davut Gül ve protokol üyelerinin çektirdiği selfie, sosyal medyada fenomenleşerek binlerce beğeni topladı.
Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen söyleşide öğrencilere Tire’nin tarih ve kültür mirasını anlattı. Etkinlik, kitapların imzalanması ve gençlerle interaktif sohbetlerle tamamlandı.
Eğitimci-Yazar A. Levent Ertekin’in hazırladığı "Afgan Kınalı Kuzular" kitabı, Çanakkale Zaferi etkinliklerinde Herat’ta tanıtıldı. Kitap, iki ülkenin kardeşliğine vurgu yaparak büyük ilgi gördü.
Alevilik ve Bektaşilik Çalışmaları Bilim Ödülleri, 15 Mart 2025’te AKM’de düzenlenen törenle sahiplerine verildi.
Yüksek tansiyon, dünya genelinde 1 milyardan fazla kişiyi etkilerken, hatalı tansiyon ölçümleri yanlış teşhislere ve gereksiz tedavilere yol açıyor.
Ramazan ayıyla birlikte balık tezgahları bereketlendi! Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı'nda sardalya ve istavrit fiyatları dibe vurdu. 3 kilo balık alana 1 kilo bedava kampanyasıyla sağlıklı beslenme fırsatı.
Gazi Üniversitesi'nde Gıda Güvenliği ve Mikroplastik Tehlikesi Paneli Düzenlendi
Bilim insanları, bunamanın hafıza kaybı dışındaki erken belirtilerini keşfetti. Hızlı kilo kaybı ve yüksek iyi kolesterol seviyeleri, bunamanın habercisi olabilir. Bu bulgular, erken teşhis ve tedavi için umut vaat ediyor.
Erzincan’da kış mevsiminin vazgeçilmezi kestane, sokak tezgâhlarında pişmeye devam ediyor. Soğuk havaların başlamasıyla kestane satıcıları ocaklarını yakarak sıcak kestane keyfini vatandaşlara sunuyor.
HABER / ERCAN KUTLU - "Bahçeşehir’in başarılı Müdürü Ümit Karaağaç: Okulunda aile seminerleri, fidan dikim etkinlikleri ve spor başarılarıyla eğitimi renklendiriyor! Öğrenciler: ‘Onunla gurur duyuyoruz’."
HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in büyüyen nüfusu taziye evi ihtiyacını artırdı. Vatandaşlar, Yavuz Sultan Selim Camii altı veya Kur’an kurslarının bu amaçla kullanılmasını istiyor.
HABER / ERCAN KUTLU - "Servis şoförleri, Bahçekent Emlak Konut Camii çeşmesini araç yıkamak için kullanıyor. Cemaat ve imam rahatsız, yetkililerden acil çözüm bekleniyor!"
Bahçekent’in sevilen ismi Hacı Mürsel Oktay, vefatının ardından Hadımköy Yeşilbayır Mezarlığı’nda defnedildi. Cenazeye yoğun katılım oldu; protokol, cemaat ve sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
Asaf İlter Hoca öncülüğünde Bahçekent’te çocuklar camiyle buluşuyor. Hediyeler, oyunlar ve manevi eğitimle dolu etkinlikler aileleri mutlu ediyor!
Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu
Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.
Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.
Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.
Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.