AKSAÇLILAR’dan Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

AKSAÇLILAR’dan Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Aydın Yüzbaşıoğlu’nu ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

 

AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bereket, Yüzbaşıoğlu’nun daha önceki görev yerlerinde sergilediği performans ve başarıların, Karabağlar ilçesinde yeni bir umut ışığı olduğunu vurguladı. Bereket, “Kıymetli İlçe Milli Eğitim Müdürümüze yakın ilgisi ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin önceki görev yerlerindeki başarısı, ilçemize önemli bir katkı sağlayacaktır. Sayılarının artmasını dilediğimiz böylesine değerli mülki amirlerimizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aydın Yüzbaşıoğlu’na yeni görevinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu, AKSAÇLILAR Derneği'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti ve “Sivil toplum kuruluşları, Türk demokrasisinin en önemli yapı taşlarıdır. Bu kapsamda AKSAÇLILAR Derneği’nin ziyaretinden dolayı son derece mutluyum. Genel Başkan Ahmet Bereket başta olmak üzere tüm AKSAÇLILAR’a çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

"AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu ile görüşme sırasında"

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.