Tarih: 17.09.2024 15:25

Alex’li Antalyaspor’un Sahasında Galibiyet Serisi Sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Alex'li Antalyaspor Evinde Güçlü Duruyor

Teknik direktör Alex de Souza’nın yönetiminde Süper Lig'de başarılı bir performans sergileyen Antalyaspor, bu sezon ikinci galibiyetini sahasında kazandı. 2024-2025 sezonuna iç sahada aldığı puanlarla başlayan takım, deplasman maçlarında ise istediği sonuçları henüz elde edemedi.

İç Sahada Toplanan 7 Puan

Kırmızı-beyazlı ekip, sezonu 10 Ağustos'ta Göztepe ile oynadığı 0-0 beraberlikle açtı. Ardından ligin ikinci haftasında Beşiktaş’a deplasmanda 4-2 mağlup olan takım, üçüncü hafta evinde Atakaş Hatayspor'u 3-2 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı. Dördüncü haftada RAMS Başakşehir’e 5-2 yenilen Antalyaspor, beşinci haftada ise Adana Demirspor’u 2-1 mağlup ederek 7 puana ulaştı.

Samudio Golleriyle Öne Çıkıyor

Paraguaylı golcü Braian Samudio, attığı gollerle takımının en skorer oyuncusu konumunda. Beşiktaş'a karşı iki gol atan Samudio, Hatayspor karşısında penaltıdan bir gol buldu ve Adana Demirspor karşısında da uzatmalarda kaydettiği golle galibiyete büyük katkı sağladı.

Larsson Formda

İsveçli oyuncu Sam Larsson da son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Başakşehir maçında iki gol atan Larsson, Adana Demirspor karşılaşmasında da bir gol kaydederek üst üste iki maçta toplam üç gol atmış oldu.

Townsend İlk Kez Sahada

Antalyaspor’un yeni transferi Andros Townsend, Adana Demirspor maçında ilk kez forma giydi. İngiliz oyuncu, Luton Town’dan transfer edildikten sonra ilk kez 11’de yer aldığı maçta 66 dakika sahada kaldı.

Antalyaspor, ligde 8. sırada bulunuyor ve bir sonraki maçını 22 Eylül Pazar günü Kasımpaşa’ya karşı deplasmanda oynayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —