Tarih: 16.04.2021 18:48

AB Türkiye Baskani Mardin Valisi'ni ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

MARDIN (IGFA) - Çesitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Mardin’e gelen Avrupa Birligi (AB) Türkiye Delegasyonu Baskani Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut beraberindeki heyetle birlikte Vali Mahmut Demirtas'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Demirtas tarafindan karsilanan AB Türkiye Delegasyonu Baskani Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, ziyaret anisina Valilik Seref Defterini imzaladi. Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Vali Demirtas, AB Türkiye Delegasyonu Baskani Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut’u Mardin’de agirlamaktan büyük bir mutluluk duydugunu dile getirdi.

Ziyarette konuguyla bir süre sohbet eden Vali Demirtas, kentin tarihi ve kültürel dokusu hakkinda birçok konuyu AB Türkiye Delegasyonu Baskani Büyükelçi Meyer-Landrut ile paylasti. Avrupa Birligi Türkiye Delegasyonu Büyükelçisi Nikolaus Meyer- Landrut ise, pek çok uygarliga ev sahipligi yapan ve farkli dine mensup vatandaslarin huzur içinde yasadigi kadim sehri begendigini ifade ederek kabulünden ve misafirperverliginden dolayi Vali Demirtas’a tesekkür etti.

Mardin HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —