Tarih: 01.05.2021 23:10

Kestelliler Cumhurbaskanina seslendi: Ne olur konteynirlarimiz yikilmasin

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in "Evinizin önünü yesillendirin, mahsül alin" dedigini hatirlatan Celalettin Sagbas, "Ama maalesef Kestel Belediye Baskani Cumhurbaskanimizi buranin insanlarini zerre kadar dinlemiyor. Insanlar paralarini buraya yatirdilar.

Geride iade etmiyorlar. Bir insana bu kadar zulmedilmez" dedi. Celalettin Sagbas "Insanlar tarlalarinin yaninda tarim ile ugrasip ülke ekonomisine katkida bulunuyorlar. Aslinda bu insanlari takdir etmek lazim. Yazik degil mi bu insanlara!" Cimer ve Tarim Bakanligina yapilan tüm dilekçelerinde neticesiz kaldigini söyleyen Sagbas "Burada tüm insanlar bu konuda magdur.

Tüm bölge insani olarak Cumhurbaskanimizdan rica ediyoruz. "Duy sesimizi Sayin Cumhurbaskanim. Bu adaletsizlige ancak siz dur diyebilirsiniz, bizlerin gücü yetmiyor" seklinde konusarak üzüntüsünü dile getirdi. Gölcük köyünde ve Kestel ilçesinin civar köylerindede yikimlar devam ediyor. 100 lerce (sadece gölcük köyünde 450 yikilacak yer oldugu söyleniyor) yer yikilacak. Köylüler bu konuda oldukça sikintili. Bölge halki "Perisan olduk. Paramizin gittigine mi, çektigimiz sikintiya mi, bizi anlamamalarina mi, hangi birine üzülelim. Devlet yetkililerinden bize yardim etmelerini bekliyoruz" diyerek sözlerini tamamladilar.

Bursa HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —