Tarih: 22.06.2021 19:44

Manav Market Hizmete açildi

Facebook Twitter Linked-in

Is kadini Ilknur Kiliç’in sahibi oldugu Handan Gida istiraklerinden olan Manav.Market, düzenlenen görkemli törenle Basaksehir’e bagli Bahçekent  2’inci kisim, Aldemir sokakta hizmete açildi.  ‘’Bahçeden Sofraniza’’ slogani ile hizmete baslayan Manav.Market’de birinci kalite meyve ve sebzeler paket servisi ile müsterilerin hizmetine sunuluyor. 

DOGADAN SOFRAYA TAZE ÜRÜNLER

Manav.Market’in sahibi Ilknur Kiliç açilista yaptigi konusmada “Önceligimiz vatandaslarimizdir, daima dogal ve taze ürünleri tercih ediyoruz. Bu yüzden ürünlerimizi tarladan yeni toplanmis mahsullerden seçmeye özen gösteriyoruz. Ürünlerimizin kalitesini görmeleri açisindan tüm Bahçekent halkini manavimiza bekliyoruz” dedi.


%100 DOGAL EV YAPIMI ÜRÜNLER

Modern tasarimi ile dikkat çeken Manav.Market’te sebze ve meyvenin yani sira dogal zeytin yagi, reçeller, domates salçasi, domates sosu gibi çesitli dogal ve katkisiz lezzetler de satisa sunuluyor.

Isletme Müdürü Can Zavalsiz "Bahçekentlilere kaliteli hizmet sunmanin mutlulugunu yasiyorum. Tüm Bahçekentli dostlarimi bekliyorum" diyerek Manav.Market'te bulunan tüm ürünlerinin taze oldugunu dile getirdi.

 

Istanbul HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —