Tarih: 23.06.2021 21:27

Türkiye’nin En Begenilen Sirketleri Listesinde Mobilyada Yatas Yine Zirvede

Facebook Twitter Linked-in

Yatas Grup, Capital Dergisi tarafindan hazirlanan Is Dünyasinin En Begenilen Sirketleri Arastirmasi’nda mobilya sektörünün en begenilen sirketi seçildi.

 

Mobilya ve yatak sektörünün lider sirketlerinden Yatas Grup, Capital Dergisi tarafindan düzenlenen “Is Dünyasinin En Begenilen Sirketleri Arastirmasi”nda, mobilya sektörünün en begenilen sirketi seçildi. Türkiye’nin en begenilen sirketleri, tüm is dünyasi temsilcilerinin görüsleri üzerinden hesaplanirken, sektörlerin en begenilen sirketleri ise ilgili sektörün profesyonellerinin görüsleri alinarak belirlendi.

 

Pandemi nedeniyle online olarak gerçeklestirilen ödül töreninde konusan Yatas Grup CEO’su Nuri Öztaskin, “Basta bu arastirmayi organize eden Capital Dergisinin kiymetli ekibi olmak üzere bizi mobilya sektörünün en begenilen sirketi seçen herkese çok tesekkür ediyoruz. Böylesine büyük ve kapsamli bir arastirmada birinci seçilmek bizim için onur ve önemli bir motivasyon kaynagi… Kuruldugumuz ilk günden bu yana hep daha iyisine ulasma hedefinde olduk. “Basardik, hedeflerimize ulastik” diyerek motivasyonumuzu hiç düsürmedik. Hep çok çalistik, en zor anlarda bile bir adim da olsa hep ileriye, hep ileriye yürüdük!  Kalitemiz, trendleri yansitan tasarimlarimiz, estetik ve zengin ürün gamimizla müsterilerimizin evlerini güzellestirerek hayatlarina dokunmaya çalisiyoruz. Tasarim ve Ar-Ge’ye sürekli yatirim yapiyor, tüm süreçlerimizi kusursuz hale getirmek için kendimizi gelistiriyoruz. Her yil basari çitamizi daha yukariya çikariyoruz. Tek amacimiz var; müsterilerimizin güvenine layik olmak. Bundan sonra da en iyisini yapmak için var gücümüzle çalisacagiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —