Tarih: 28.06.2021 21:06

Seher Deliktas Güzellik Salonu Görkemli açilis yapti

Facebook Twitter Linked-in

 

Seher Deliktas Güzellik Salonu, Bahçesehir 2. Kisim Sehit Astegmen Furkan Isik Bulvari'ndaki Bahçekent'te Subesini  açti.

Açilis kurdelesinin kesilmesiyle güzellik merkezi gezildi.
Açilisi yapilan Güzellik merkezi, kalitesi ile tüm Bahçekent halkinin dikkatini çekti.

Sektörde kalite ve farkliligi ön planda tutan Seher Deliktas Bahçesehir ve Bahçekentli vatandaslara hizmet vermeye basladi.  

Isletme sahibi Seher Deliktas, “Bahçekent'te estetik anlayisina yeni bir algi katilacak. Güzelligi seven bütün bayanlari salonumuza davet ediyorum. Bahçekent daha çok güzel seyleri hak ediyor” diye konustu. Deliktas sözlerine su sekilde devam etti:

Güzellik Merkezi olarak basarili olmak için müsterilerimize daima yüksek kaliteli, yüksek performansli ürünler sunmanin geregine Inandik. Bu amacimizdan dolayi en iyi ürünleri tecrübeli kadrosu ile sizlerin hizmetine sunmaktayiz. Müsteri Odakli dogru ve kaliteli bir hizmet vermekteyiz. Bu anlayisin benimsendigi sektörümüzde, profesyonel, yaratici, modaya endeksli ve egitimli kadrosuyla; güzelligine önem veren ve kozmetik ürünlerinin kullaniminin yararina inanan tüketicilere en kisa yoldan ve dogru bir biçimde ulasmayi hedefleyerek misafirlerimizin rahat ve huzur bulabilecegi bir salon ambiyansi olusturmaktayiz.  Son sistem, teknolojiye sahip cihazlarimizla ve uzman kadromuzla siz seçkin müsterilerimize hizmet vermekteyiz. Güzellik Merkezi olarak en önemli ilkemiz müsteri memnuniyetini ön planda tutmaktir. 

Açilista kisa bir konusma yapan Güzellik Salonu'nun sahibi Seher Deliktas,  "Ilk Subemizi açiyoruz.  Insallah daha farkli subeleri açmakta nasip olur" dedi.

Güzellik Salonu'nun Sahibi olan Seher Deliktas "Açilisimiza katilan degerli baskanlarimiz, misafirlerimiz ve meslektaslarimiza da sonsuz tesekkür ederim. Hepsinden Allah razi olsun” seklinde konusarak tesekkürlerini ifade etti.

 

Habere Ek Fotograf(lar)



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —