Tarih: 03.07.2021 21:36

Keyif Dolu Yaz Etkinlikleri Basliyor

Facebook Twitter Linked-in

Basaksehir, yaz aylarinda birbirinden güzel etkinliklere ev sahipligi yapacak. Basaksehir Belediyesi, ilçe sakinlerinin keyifli ve eglenceli bir yaz geçirmesi için temmuz, agustos ve eylül aylarinda her yas grubuna özel sosyal ve kültürel yaz etkinlikleri düzenleyecek. Basaksehir Millet Bahçesi ve Bahçesehir Gölet Parki basta olmak üzere Basaksehir’in birçok noktasinda etkinlikler gerçeklestirilecek.

Basaksehirliler yazin keyfini doyasiya çikartacak

Basaksehirli gençlerin dolu dolu bir yaz geçirmesi için spor parklarinda tenis, yüzme, taekwondo, mangala, okçuluk ve judonun da aralarinda bulundugu 19 bransta ücretsiz egitimler verilecek. Basaksehir’in huzur kösesi Samlar Tabiat Parki 6. Kapi’da ise Basaksehirli çocuklar ve ailelerinin dogayi yeniden kesfetmeleri için  “Dogada 1 Gün” etkinlikleri düzenlenecek. Ilçenin çesitli noktalarinda sahne sovlari, jonklör, hacivat-karagöz, kukla oyunlari ve açik havada animasyon filmleri sahnelenecek.

Yildizlar altinda sinema keyfi

Basaksehir Millet Bahçesi ve Bahçesehir Gölet’te kurulacak dev ekranlar ile Basaksehirlilere yildizlar altinda sinema keyfi yasatilacak. Kadin erkek, genç yasli binlerce ilçe sakinini bir araya getirecek yazlik sinema günlerinde, aileden dramaya, komediden maceraya, aksiyondan gerilime kadar Türk ve dünya sinemasinin iz birakan yapimlari bir kez daha beyaz perdeye yansitilacak.

Sohbetler çayla demlenecek

Basaksehir Belediyesi’nin yapmis oldugu çalismalar, “Çaya Geldik” etkinligi daha yakindan tanitilacak. Ilçe genelindeki sitelere yapilacak ve keyifli sohbetlerin yapilacagi ziyaretlerde, hayata geçirilen ve planlanan projeler ile yürütülen hizmetler hakkinda Basaksehirliler bilgi verilecek.

Istanbul HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —