Tarih: 24.07.2021 16:14

'Xaribülbül' Ödül Töreni Sahipleri ile Bulustu

Facebook Twitter Linked-in

“Xaribülbül” ödüllendirme töreni ile beraber 2016 yilindan itibaren Leman Mirtalibli'nin öncülügü ile düzenlenen “Azerbaijan Best Awards” töreni ve “Azerbaijan Best Awards” dergisinin tanitimi yapildi. 

Törenin onur konuklari 44 gün boyunca kanlari, canlari pahasina vatana hizmet etmis, topraklarimizi koruyan gazilerimiz-major Settarov Eli Zakir oglu, Elirzayev Ferid Naib oglu, Tagiyev Eyyub Ziyad oglu, Kerimli Kenan Irevan oglu, Agayev Ceyhun Mehemmed oglu, Nebiyev Vasif  Metleb  oglu olmus, onlar  “Xaribülbül” ödülü ile ödüllendirilmisler. 

Törene halk sanatçisi Flora Kerimova, onur sanatçilari Gülüstan Eliyeva ve Metan?t Isgenderli, onur sanatçisi Fexriyye Xelefova, sevilen sanatçilar Roza Zergerli, Günel Azerikizi, Habil Ehmedov, Elnar Xelilov ,  baska bir çok deyerli meslek sahipleri - Aysel  Haciyeva,  Xeyal Semedov, Roman Sanayev, Emil Ekberov, Cemile Hüseynova, Vüqar Imanov, Pervin Serifov , Yegan? Sadixova,  Nicat Sadiqov, Anar Süleymanli , Vefa Veliyeva, Samire Veliyeva, gibi önemli islere imza atmis sahslar, ayrica Misir sefiri Adel Ibrahim, Marxal Resort&Spa kadrosu  katilmistir. 

“Xaribülbül” ödülü 44 gün boyunca Azerbaycan ordusunun yaninda olan önemli sahsiyyetlere verilmistir. 

Törenin açilisini ise basarilari ile kendinden sikca söz ettiren Kamilla Memmedzade Ingilizce söyleydiyi Azerbaycan sarkisiyla yapmistir ve “Azerbaijan Best Awards” ödülünü almistir. Törenin sunucusu ise Medeniyyet kanalinin müdür yardimcisi Behruz Nifteliyev idi.  Atesgah Raks grupu kendi performanslariyla törene eylentce katmistir. Törende Türk medyasindan olan gazeteci-yazar  Adom medya grup yönetim kurulu baskani, Türkiye Yerel Basin Birligi Genel Baskani, Iktidar ve Beylikdüzü, Esenyurt gazetelerinin Genel  Müdürü  Nezir Karayün, Miray haber imtiyaz sahibi, Yerel gazeteciler dernegi, Yalova il baskani ve genel baskan yardimcisi yönetim kurulu üyesi, Ipek Yolu haber, Yalova Il Müdürü görev yapmakta  Mehmet Mustafa Dogan, Iktidar gazetesi yazari, Türkiye yerel basin birliginin Azerbaycan temsilcisi, TV sunucusu, yasam koçu Hasan Hasrat, Iktidar gazetesi yazari, iletisim uzmani, TV sunucusu Rüzgar Büyüktankaya, Sonnoktahaber.com ve Uluslararasi  Internet Medya Yayincilari ve Iletisim Birligi Genel Baskani Serdar Akyol “Xaribülbül” ödülü ile ödüllendirilmisler. 

Yüksek seviyede düzenlenen tören magazin basininda büyük ilgi uyandirmistir. 

Leman Mirtalibli'nin fikir sahibi oldugu ve düzenledigi ödül töreninin bütün konuklari büyük memnuniyetle törenden ayrildilar. Biz de bu tören için basta Leman hanim olmakla Mirtalibli  Groupu tebrik ediyor ve basarilarinin devamini diliyoruz.

Habere Ek Fotograf(lar)



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —