Sile’de denize girmek yasaklandi

Sile’de denize girmek yasaklandi


Sile Kaymakamligi, yogun dalga ve akinti nedeniyle ilçe sahillerinde saat 09.00 itibariyla gün boyu denize girmenin yasaklandigini duyurdu.

Kaymakamliktan yapilan açiklamada söyle:

Ilçemize ait meteorolojik hava/deniz tahmin raporlarina göre; 08.08.2021 Pazar günü; rüzgarin Kuzey (Yildiz) ve Kuzeydogudan (Poyraz) 3-5 siddetinde, dalga yüksekliginin 1 ila 2 metre yer yer 2.5 metre ve havanin saganak yagisli olacagi tahmin edilmektedir.

Sahillerimizde can ve mal kayiplarinin önlenmesi için hava/deniz raporlari dogrultusunda gerekli önlemler alinmakta, vatandaslarimizin duyarli yaklasim ve destekleriyle etkin sekilde uygulanmaktadir.

Sile Sahil Güvenlik Komutanligi ve ilgili kurumlarimizdan sahillerimizdeki hava/deniz durumuna iliskin aldigimiz anlik bilgilere göre; ilçemiz plajlarinda dalga yüksekliginin hali hazirda 2 ila 2.5 metre oldugu bildirilmistir.

Kaymakamligimizca 08.08.2021 Pazar (bugün) Saat:09.00 itibariyle gün boyu Ilçemiz sahillerindeki yogun dalga ve akinti nedeniyle vatandaslarimizin can ve mal emniyetini korumak amaciyla denize girmek yasaklanmistir.

Sile'de dün de yogun dalga ve akinti nedeniyle denize girmek yasaklanmisti.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.