Tarih: 13.09.2021 17:09

Türkiye’nin ilk 500 bilisim sirketi belirlendi

Facebook Twitter Linked-in

“Yarinin Unicornlari Bugün Bilisim 500’de” mottosuyla bu yil 22.si gerçeklestirilen “Ilk 500 Bilisim Sirketi Arastirmasi”, Aktif Bank’in da platin sponsorlar arasinda oldugu törenle açiklandi. Aktif Bank Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardimcisi Kadir Mustafa Öztürk, “Türkiye’nin en büyük finansal teknolojiler ekosistemi olarak bilisim sektörünü yakindan izliyoruz” dedi.

Türkiye’de bilisim sektörünün cirolari itibariyla en büyük 500 sirketini genel ve faaliyet gösterdikleri kategorilere göre siralayarak pazar hakkinda öngörü ve özellikleri belirleyen Ilk 500 Bilisim Sirketi Türkiye 2020 Arastirmasi’nin sonuçlari, Aktif Bank’in platin sponsorlugunda gerçeklestirilen Bilisim Zirvesi’nde açiklandi. Fijital (Fiziksel ve dijital) olarak gerçeklestirilen törende bilisim sektöründe son 10 yildaki en büyük büyümenin kaydedildigi belirtildi.

Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatirim bankasi Aktif Bank olarak bu etkinlige sponsor olmaktan mutluluk duyduklarini belirten Aktif Bank Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardimcisi Kadir Mustafa Öztürk, “Teknolojiye yaptigimiz yatirimlarimiz ve güçlü dijital kaslarimizla, bilisim sektöründeki gelisimi de yakindan takip ediyoruz. Böylesine büyük ve kiymetli bir törene sponsor olmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadesini kullandi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —