Istanbullular sonbahari Harbiye Açikhava’da karsiliyor

Istanbullular sonbahari Harbiye Açikhava’da karsiliyor

Sehrin en sevilen müzik organizasyonu olan Harbiye Açikhava Konserleri basladi.

Sehrin en sevilen müzik organizasyonu olan Harbiye Açikhava Konserleri basladi. 30 Eylül’de MFÖ ile baslayacak efsane konserler, 1 Ekim’de Selda Bagcan Rock Senfoni, 2 Ekim’de Duman ile devam edecek. 4-9 Ekim arasinda da Ebru Yasar, Melike Sahin, Kenan Dogulu, Yüzyüzeyken Konusuruz, Berkay ve Athena’nin sahne alacagi Harbiye Açikhava Konserleri için biletler ZUBIZU ile yüzde 10 indirimli.

 

 

Türkiye’nin en sevilen sanatçilarinin, essiz bir atmosferde izleyenlere unutulmaz anlar yasattigi Harbiye Açikhava Konserleri basladi. Istanbullular, Atlantis Yapim organizasyonuyla gerçeklestirilen ve artik bir Istanbul klasigi haline gelen konserlerde sevdikleri sanatçilarla ZUBIZU’ya özel yüzde 10 indirim ayricaligi ile bulusacak.

 

Harbiye Açikhava’nin essiz atmosferinde 30 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasinda yapilacak konserlerin ilkinde bu yil 40’inci yilini kutlayan MFÖ sahneye çikacak.  1 Ekim’de Türkiye müzik tarihinin yasayan efsanelerinden Selda Bagcan, senfoni orkestrasi Rock Senfoni esliginde dinleyenlerine yepyeni bir deneyim yasatacak. 2 Ekim’de Duman, 4 Ekim’de Ebru Yasar, 5 Ekim’de son dönemin sevilen güçlü seslerinden Melike Sahin, 6 Ekim’de ise en sevilen sarkilari, sahne sovu ve sürpriz konuklari ile Kenan Dogulu sahnede olacak. 

 

Alternatif rock grubu Yüzyüzeyken Konusuruz 7 Ekim’de, pop müzigin sevilen ismi Berkay ise 8 Ekim’de dinleyenlerine unutulmaz anlar yasatacak. Harbiye Açikhava Konserleri’nin kapanisini ise 9 Ekim’de verecegi konserle Türk rock müzik tarihinin en önemli gruplarindan Athena yapacak.  

 

Harbiye Açikhava’da unutulmaz sarki ve sovlari, ZUBIZU’ya özel yüzde 10 indirim ile dinleyip, izlemek için Biletix’teki satin alma ekraninda “ZUBIZU Kodu” alanina girmeyi unutmayin. Kampanya kodu almak için tek yapmak gereken ise ZUBIZU mobil uygulamasini indirmek. 

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.