Tarih: 28.09.2021 11:21

ABD Istanbul Baskonsoloslugu 99 bin lira maasla eleman ariyor

Facebook Twitter Linked-in

ABD Istanbul Baskonsoloslugu'nun sosyal medya hesabindan yapilan is ilani paylasiminda adaylardan en az 3 yil bakim onarim tecrübesi ve 1 yil da profesyonel sürücülük tecrübesi istendi. Ilanda araçlarin mekanik yapisi ile ilgili iyi derecede bilgili olmasi beklenen adaylardan, hastane, polis karakolu gibi sehir ve sehrin çevresi ile ilgili önemli lokasyon bilgilerine sahip olmasi da yer alirken haftalik çalisma saati ise 40 saat olarak belirtildi.

5 YILLIK SÜRÜCÜ BELGESI SARTI

Ilana göre kisiler, konsoloslugun hizmet alaninin isletilmesinden ve USG araçlari için temizlik ve temel bakim hizmetlerinin yerine getirilmesinden sorumlu olacak. Görevli, Motorpool süpervizörünün gözetimi altinda, ABD Konsoloslugu ve bagli kuruluslarinin hem yolcu hem de kargo tasimaciligi için motorlu tasitlari isletecek. 5 yillik sürücü belgesi olmasi istenen adaylardan, harita ve yol okuma becerisi ile temel bilgisayar bilgisine sahip olmalari da istendi.

ILANLA ILGILI AÇIKLAMA

Sosyal medyada gündem olan ilan ile ilgili olarak ABD Istanbul Baskonsoloslugu, söz konusu haberlerin gerçegi yansitmadigini belirtilerek, paylasimin sehven yapildigini ifade etti. Konsoloslugun resmi twitter hesabinda ise paylasilan ilan hala duruyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —