Tarih: 06.12.2020 22:29

Sevimli dostlar için yeni alan

Facebook Twitter Linked-in

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, yenileme çalismalarinin araliksiz dürdügü Defne Parki’nda incelemelerde bulundu.  Yenileme çalismalari kapsaminda yetkililerden bilgi alan Baskan Kartoglu,  yesilin sehri Basaksehir’de tek bir agaca zarar vermeden Defne Parki’ni yenilediklerini belirtti. Parkta engelleri tamamen ortadan kaldirdiklarini ifade eden Kartoglu, “Engelsiz yavrularimiz için güzel bir oyun alanini da hizmete açacagiz” dedi.

Defne Parki’nda yok yok

Defne Parki’nda çocuk oyun alani içerisinde 3 kuleli oyun grubu, bir takim 2’li salincak, bir takim ebeveyn salincak, 2 tahterevalli ve 2 zipzip bulunacak. Engelsiz çocuk oyun alaninda ise bir engelsiz bulut oyun grubu ve bir takim engelsiz salincak yer alacak. Oyun alanlarinin zemini çocuklarin düsüp yaralanmasini önlemek için EPDM kaplanacak.

Basaksehir Belediyesi, yenileme çalismalarinda sevimli dostlari da unutmadi. Defne Parki’nin bir bölümüne köpek gezdirme, egitim ve aktivite alani yapilmaya baslandi. Tüneller ve atlama parkurlarinin yer alacagi alanda hayvanseverler, sevimli dostlariyla birlikte keyifli vakit geçirebilecek. Park içi yürüme yollari üzerinde ayrica ziyaretçilerin oturup dinlenmeleri için çok sayida bank da yer alacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —