Kervan Gida, BEBETO Kültür Sanat Festivali'ni Baslatti

Kervan Gida, BEBETO Kültür Sanat Festivali

Türkiye’deki en yüksek yumusak seker üretim kapasitesine sahip Kervan Gida, BEBETO Kültür Sanat Festivali için hazir.

Türkiye’deki en yüksek yumusak seker üretim kapasitesine sahip Kervan Gida, BEBETO Kültür Sanat Festivali için hazir. 15 Ekim 2021 tarihinde baslayan festival, 12 Aralik’a kadar tüm çocuk ve yetiskinler için birbirinden renkli etkinlikler ve aktiviteler sunacak. 1 ay boyunca sürecek BEBETO Kültür Sanat Festivali’nde söylesiler, atölye programlari, röportajlar, BEBETO’nun sevilen çizgi karakterleri BEBETO Tayfa ile Dünya Turu Bilgi Yarismasi, online dijital sergi ve sürpriz indirimler sanatseverler ile birlikte olacak.

85 ülkeye ihracat yapan ve Türkiye’nin en yüksek yumusak seker üretim kapasitesine sahip Kervan Gida, Kültür Sanat dalinda 1 ay boyunca sürecek eglenceli bir festival yapiyor. 15 Ekim 2021 tarihinde baslayan BEBETO Kültür Sanat Festivali ile Kervan Gida, sanatçilar, yönetmenler, tiyatro oyunculari ve müzisyenlerle çocuklarimizi bir araya getirecek, BEBETO Tayfa ile Dünya Turu Bilgi Yarismasi etkinligi ile de onlari kitalararasi bir yolculuga çikaracak. 12 Aralik 2021’de sona erecek festivalde ayrica genç yeteneklerin eserlerinin süsledigi online bir sergi de yer alacak. 

BEBETO Kültür Sanat Festivali’ne katilmak ve sürpriz hediyeler kazanma sansini yakalamak için bebetococukfestivali.com adresi üzerinden kayit yaptirmak yeterli oluyor. 

Miniklerin eserleri duvarlari süsleyecek 

BEBETO Kültür Sanat Festivali kapsaminda Kervan Gida, duvarlarini miniklerin çizdigi eserlerin süsleyecegi online bir sergiye hayat veriyor. 3D bir dünyada serbestçe gezilmesine olanak saglayan bir teknolojik altyapi ile hazirlanan sergide, katilimcilar çizdikleri eserleri sergileyecek ve diger sergilenen eserleri de görebilecekler. Çizilen resimlere oy verilebilecek online sergide, en çok begeniyi toplayan eserler ise harika hediyeler kazanma sansini yakalayacak. Sergide en çok begeni alan çizimlere; 1 grafik çizim tableti, 2 mini fotograf makinasi seti ve 3 tuval boyama seti hediye edilecek. 

BEBETO Tayfa ile Dünya Turu

Kültür Sanat Festivali’nde BEBETO’nun sevilen çizgi karakterleri BEBETO Tayfa ile Dünya Turu Bilgi Yarismasi da tüm BEBETO severleri bekliyor. Hem eglendirici, hem de ögretici içerigiyle BEBETO Tayfa ile Dünya Turu Bilgi yarismasi, katilimcilara dünyadaki pek çok ülke hakkinda bilgiler ögretiyor. Yarismaya katilmak için kayit olunmasinin ardindan çikan haritada istenilen bir kitanin seçilmesi yeterli oluyor. Ardindan kita üzerinden gelen spesifik sorular cevaplanarak bilgi yarismasina dahil olunuyor. 

Pek çok atölye ve söylesi…

12 Aralik tarihine kadar sürecek BEBETO Kültür Sanat Festivali’nde ayrica, pek çok atölye, söylesi ve röportaj da sunulacak. Çini Sanatçisi Ali Kaymak ile söylesi, Ukulele ile Aslan ve Fare Masali etkinligi, Kast Direktörü Çagdas Basaran ile röportaj, Yapimci ve Yönetmen Özge Senocak ile röportaj, BEBETO Sesli Kitap yazari Necmettin Asma ile röportaj, BEBETO Tayfa karakterleri ile 3D çizim atölyesi, Youtuber Ipek Sakarya ile Natürmort Çizim Teknikleri Atölyesi ve röportaj, Ata Yigit Güney ile Karakalem Çizim Teknikleri Atölyesi ve röportaj, ünlü piyanist Kerem Görsev ile söylesi, Youtuber Ecrin Su Çoban ile söylesi ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Belgeseli bir ay boyunca BEBETO Kültür Sanat Festivali’ndeki etkinlikler olacak. 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.