Tarih: 12.11.2021 19:43

Salman Yapi'dan Karabaglar'a özel proje

Facebook Twitter Linked-in

Izmir’de birçok projeye ismini kazandiran Salman Yapi Yönetim Kurulu Baskani Seyhmus Salman, Karabaglar ilçesinin sosyal yasam ve güvenlikli site ihtiyacina göre sekillendirilen yeni projesi Hillpark Life Akkaya’i dostlarina tanitti.

Salman Yapi Yönetim Kurulu Baskani Seyhmus Salman'in yeni projesi Hillpark Life Akkaya’i tanittigi kokteyle is ve cemiyet hayatindan birçok isim katildi. 

Projenin Karabaglar ilçesinde yapimina baslandigini belirten Seyhmus Salman, “98 dairelik havuzlu tenis kortlu sitemizin yapimina basladik. Karabaglar ilçesinde bu çapta ilk projeyi gerçeklestiriyoruz” diye konustu.

Karabaglar ilçesinin sosyal yasam ve güvenlikli site ihtiyaci dogrultusunda insan ve çevreci konsept odakli proje olmasiyla büyük fark meydana getiriyor. Sehrin en büyük hastanelerine, çevreyolu baglantilarina, sehrin merkezine havalimanina ve turistik bölgelere oldukça yakin konumu ile vaat eden proje akilli ev sistemleri ve lüks konforu ile dikkat çekiyor

Selman Yapi Yönetim Kurulu Baskani Salman,daha önce tamamlanan Nobilipark hill Sarniç projesi’nin 2.etabinin  yine ayni bölge’de  48 dairelik bir lüks sitenin yapilacagini da sözlerine ekledi

Izmir HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —