Tarih: 16.11.2021 21:53

73 okula 30 binden fazla kitap gönderildi

Facebook Twitter Linked-in

Basaksehir Belediyesi, Türkiye’nin dört bir yaninda kitap köprüleri kurmaya devam ediyor. “Destek ol, tüm Türkiye okusun” sloganiyla 2018 yilinda baslatilan Basaksehir’den Tüm Türkiye’ye Kitap Köprüsü projesi, çig gibi büyüyor. Dünya Çocuk Kitaplari Haftasi kapsaminda minik gönüllülerle bir araya gelen Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, proje hakkinda önemli bilgiler verdi. Çocuklar için anlamli bir kampanyaya imza attiklarini belirten Baskan Kartoglu, “Kitap okumayan çocuk kalmasin diye, Türkiye'nin her noktasina kitap köprüsü kuruyoruz” dedi.

73 okula 30 binden fazla kitap gönderildi

“Destek ol, tüm Türkiye okusun” sloganiyla 2018 yilinda yola çiktiklarini ifade eden Baskan Kartoglu, “Basaksehir’imizden, ülkemizin her noktasina ulasan kitap köprülerini insa etmeye basladik. Bizim için çok degerli olan bu projede, en büyük destekçimiz kitap gönüllülerimiz oldu. Yapilan kitap bagislari ile bugüne kadar 42 ilde, 73 okula 30 binden fazla kitap gönderdik.” diye konustu. 

2022 yilinda 50 bin kitap bagisi hedefleniyor

Bagislanacak bir kitap ile bir çocugun hayatinin degisebilecegine dikkat çeken Baskan Yasin Kartoglu, 2022 yili içerisinde en az 50 bin kitap bagisi yaparak, yeni kitap köprüleri kurmayi hedeflediklerini söyledi.

Bir kitabin bile çok degerli oldugunun altini çizen Baskan Kartoglu, sözlerini söyle tamamladi:

“Bagislayacaginiz bir kitap, bir çocugumuzun hayatini degistirebilir. Okul kütüphanelerimizi daha da zenginlestirmek, ülkemizi gelecege tasiyacak bilgili ve erdemli nesilleri yetistirmek için gelin hep birlikte olalim.”

1/4
BASAKSEHIR TÜRKIYE’YE KITAP KÖPRÜLERI KURUYOR

Bagislayacaginiz bir kitap, bir çocugumuzun hayatini degistirebilir.


2/4
BASAKSEHIR TÜRKIYE’YE KITAP KÖPRÜLERI KURUYOR

Baskan Yasin Kartoglu, 2022 yili içerisinde en az 50 bin kitap bagisi yaparak, yeni kitap köprüleri kurmayi hedeflediklerini söyledi.


3/4
BASAKSEHIR TÜRKIYE’YE KITAP KÖPRÜLERI KURUYOR

Baskan Kartoglu, “Basaksehir’imizden, ülkemizin her noktasina ulasan kitap köprülerini insa etmeye basladik


4/4
BASAKSEHIR TÜRKIYE’YE KITAP KÖPRÜLERI KURUYOR

Baskan Kartoglu, “Kitap okumayan çocuk kalmasin diye, Türkiye'nin her noktasina kitap köprüsü kuruyoruz” dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —