Tarih: 12.12.2021 15:47

Hayat Park Camiinde pazar günleri sabah namazinda çorba ikrami

Facebook Twitter Linked-in

Bahçekent Hayat Park Camii Din Görevlisi Asaf Ilter, çorba ikraminin her pazar camide devam edecegini söyledi.

Din Görevlisi Asaf Ilter: "Komsuluk iliskilerini gelistirmek, birbirimizi daha iyi tanimak ve ibadet etmek amaci ile HAYATPARK CAMII de her Pazar günü çorba ikrami ile sohbet ediyoruz. Bu vesile ile Merdya90 araciligi ile tüm Bahçekentlilerin katilimlarini bekleriz. Çorba ikramimiz Sabah namazinin farzindan sonra ikram edilmektedir" dedi.

Pazar günleri sabah namazi sonrasinda camiden çikan cemaate sabah çorbasi ikramina her hafta devam ediliyor. ‘Komsuluk Iliskilerimiz Gelissin’ sloganiyla yapilan çorba ikrami vatandaslar tarafindan begeniyle karsilandi.

Hayat Park Camii Din Görevlisi Asaf Ilter, “Din görevlisi olarak bizi biz yapan degerlere sahip çikiyoruz.  Bahçekentlilerle asimizi, ekmegimizi, kardesligimizi, birlik ve beraberligimizi paylasiyor; onlarla yeni bir güne, aydinlik bir gelecege merhaba diyoruz. Çorba ikramimiz her pazar Hayat Park Camiinde  devam edecektir. . Simdiden afiyet olsun; hem içiniz hem gönlünüz isinsin, dualariniz kabul olsun” dedi.

Istanbul HABERI

1/2
Hayat Park Camiinde pazar günleri sabah namazinda çorba ikrami

Bahçekent Hayat Park Camii Din Görevlisi Asaf Ilter


2/2
Hayat Park Camiinde pazar günleri sabah namazinda çorba ikrami

Bölgemizin sevilen isadamlarindan Ibrahim Hakki Sahin, çorba ikraminin komsuluk için kaynastirma açisindan çok güzel bir etkinlik oldugunu söyledi





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —