Tarih: 01.01.2018 00:00

Türk doktorun Birlesik Krallik basarisi

Facebook Twitter Linked-in

Dermatoloji Uzmani Doç. Dr. Gökhan Okan, uluslararasi arenada profesyonelligin göstergesi olarak kabul edilen 3 kolejin tam üyeligine kabul edildi.

ISTANBUL (IGFA) - Dermatoloji Uzmani Doç. Dr. Gökhan Okan, tip alaninda gösterdigi basarilarindan dolayi Edinburgh, Irlanda ve Londra Doktorlar Koleji’nden tam üyelik aldi. Kolejlere ‘tam üyelik’ uzmanlik alanlarinda meslegine önemi katkida bulunan sinirli sayida doktora veriliyor ve uluslararasi arenada profesyonelligin bir ölçütü olarak kabul ediliyor. 

Bu kolejler genelde Birlesik Krallik vatandaslarinin üye yapildigi, uluslararasi bilim insanlarinin daha nadir olarak seçildigi kuruluslar. Doç. Dr. Gökhan Okan bu kuruluslara tam üyelikleri; bilimsel çalismalarindan dolayi önce yabanci meslektaslarinin önerisi, sonra kolejlerin konsey üyeleri ve en son olarak da uluslararasi üyelerin degerlendirmesi sonrasinda bu 3 kriteri geçerek elde edebildi.      

Koronavirüs pandemisinden dolayi bu sene tören yapilamadigindan, üyelik diplomasi Doç. Dr. Gökhan Okan’a, RCP London Kolej Baskani Andrew Goddard tarafindan gönderildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —