• BIST 100

    10446,24%1,00
  • DOLAR

    32,52% -0,32
  • EURO

    35,00% -0,17
  • GRAM ALTIN

    2438,99% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3954,23% 0,66

AILE MECLISI: AILEYI NESLI DEVLETI KORUMAK MILLÎ GÜVENLIK SORUNUDUR!

Türkiye Aile Meclisi Sözcüsü Adem Çevik: DEVAW DEDAW, CEDAW Sözlesmesi ve 6284 yasasi CINSEL BÖLÜCÜLÜKTÜR ve TERÖRDÜR. Fitrata hukuka aykiri yasalar sözlesmeler siddeti tetikliyor. Aileyi Nesli Devleti korumak Millî Güvelik Sorunudur. Insani yasat ki dev

GÜNCEL 20.12.2021 00:14:17 0
AILE MECLISI:  AILEYI NESLI DEVLETI KORUMAK MILLÎ GÜVENLIK SORUNUDUR!

Türkiye Aile Meclisi DEVAW 28. Yil Bildirgesi 
Türkiye Aile Meclisi Sözcüsü Adem Çevik: DEVAW DEDAW,  CEDAW Sözlesmesi ve 6284 yasasi CINSEL BÖLÜCÜLÜKTÜR ve TERÖRDÜR. Fitrata hukuka aykiri yasalar sözlesmeler siddeti tetikliyor. Aileyi Nesli Devleti korumak Millî Güvelik Sorunudur. Insani yasat ki devlet yasasin.
?Türkiye Aile Meclisi Sözcüsü Adem Çevik, aile meselelerine dair arabuluculugun DEVAW, CEDAW ve Istanbul sözlesmesi'nin dayattigi ve hâlen yürürlükte olan 6284 bolu yasa kapsaminda yasak olduguna dikkat çekerek bu durumun cinayet, siddet, bosanma ve intiharlari arttirdigini söyledi.
Türkiye Aile Meclisi Sözcüsü  Adem Çevik, "Kadina Yönelik Siddetin Ortadan Kaldirilmasi Bildirgesi" olarak bilinen DEVAW'in, Birlesmis Milletler Genel Kurulu tarafindan kabul edilisinin 28'inci yilinda açiklamada bulundu.
"Toplumsal cinsiyet, toplumsal cinsiyet esitligi ve toplumsal cinsiyet adaleti" söylemlerinin artmasinin düsündürücü ve kaygi verici oldugunu belirten Çevik, hükümeti fitrata ve hukuka aykiri sözlesmelerden geri çekilmeye, siddeti körükleyen söz konusu sözlesmeler basta olmak üzere, içki, kumar, zina, fuhus, teshircilik, tefecilik ve stokçulugu  yasaklamaya çagirdi.
"DEVAW, DEDAW ve CEDAW Sözlesmesi Kadini tanri/kutsal inek ilan ederek "Kadin beyani esastir' fitmesiyle siddeti ve ayrimciligi önleme maskesiyle Aile içi siddeti besliyor"
DEVAW bildirisinin birinci maddesine göre sözlesmenin amacinin; "Kamusal ve özel alanda gerçeklesen, kadinlarin fiziksel, cinsel, duygusal zarar görmesiyle sonuçlanan ya da sonuçlanmasi muhtemel, her türlü cinsiyet temelli siddet eylemi veya bu eylemin yapilacagina iliskin tehdit ya da zorlama ve keyfi olarak özgürlügün kisitlanmasinin önlenmesi" oldugunu 2'inci maddesinin ise "siddetin, ailede ve yakin çevrede olagelen fiziksel, cinsel ve psikolojik siddeti de kapsayacak fakat bununla kisitlanmayacak sekilde yorumlanmasi gerektigi" ve "Devletler kadina karsi siddeti suç ilan etmeli, bu suçu ortadan kaldirma görevlerini yerine getirmemek için herhangi bir gelenek veya dini argümani öne sürmemelidir" seklinde oldugu için bütün dinlere ve fitrata savas açtigini aktaran Çevik, söyle devam etti:
"Bugün ve belli bir konuda duyarliligi artirmak degil, bütün zamanlarda her türlü haksizliga karsi insanlarda ahlaki bir direnç olusturmak gerekmektedir. Aslolan, kadina, erkege, hayvana ya da herhangi bir canliya, beyaz deriliye, siyah deriliye, isçiye, köylüye, çocuga, yasliya, engelliye, kaynanaya, geline diye çogaltabilecegimiz siddet tanimlari ile bir seyleri yapiyormus gibi maske takma oyunundan vazgeçmeliyiz. Zulüm nitelikli siddetin sebebi olan, her türlü ahlaksizlik, içki, uyusturucu, kumar, fuhus, teshircilik, LGBTI+QP tefecilik, haram ve haksiz mal edinme, kazancin bereketini yok eden faizden vazgeçin dedigimiz de karsi çikiliyor." dedi.
"Aile meselelerinde arabulucu olmak yasaklanmistir"
DEVAW, DEDAW, CEDAW, DSÖ/WHO, IKLIM, Istanbul ve Lanzarote sözlesmesi ve söz konusu sözlesmelerin dayattigi bagli yasa ile uygulamalar durumu daha da kötülestirmekten baska bir ise yaramadiginin altini çizen Çevik, "Toplumsal cinsiyet esitligi ve kadina siddet' ile ilgili açiklamalar ilk bakista vicdani açidan kabul edilebilir gözükse de bu kavram, 'cinsel yönelim ve cinsel tercih' ile 'aile sadakat’ini hiçe sayan davranislar karsisinda da nötr olmayi hosgörü ile birlikte düsünüldügünde çok farkli alanlara çekilebilmektedir. Aile meselelerine dair nasihat, arabuluculuk DEVAW, CEDAW ve Istanbul sözlesmesi'nin dayattigi 6284 bolu yasa kapsaminda yasaktir. Onun için cinayetler, bosanmalar ve intiharlar artiyor. Evlenmeler azaliyor. Bu anlamda son zamanlarda 'toplumsal cinsiyet, toplumsal cinsiyet esitligi ve toplumsal cinsiyet adaleti' söylemlerinin bu sekilde artmasi düsündürücü ve kaygi verici. Bu konu, birey ve toplumsal cinsiyet, cinsel yönelim, cinsel tercih ve cinsel deneyim' konusunda toplumda derin bir kaygi söz konusudur. Ne kadina ne erkege ne çocuga ne gence ya da yasliya ne de hayvana haksiz bir siddet asla kabul edilemez. Kadinlar sadece çocuk dogurmaz, toplumu dogururlar, her kadin ve erkek, bir baska kadinin eseridir. Anneleri ezilmis bir aileden sahsiyetli kisiler beklemek ham bir hayaldir." seklinde belirtti.
Çevik, açiklamasini söyle sürdürdü: "Bugün DEVAW DEDAW CEDAW ISTSÖZ LANZORETE sözlesmesi penceresinden bu bildiri çok farkli anlamlarda yorumlanabilmektedir. Bugün ABD ve birçok batili ülkede, siddet, yaralama, cinayet olaylari sürekli artarken, bunlarin ölüm sebepleri, serkeslik, alkol, uyusturucu, her tür bagimlilik, terör gibi farkli kategorilerde istatistik rakamlarina yansitilmaktadir. Ahlaksizlik, fuhus, kadin ticareti, porno sektörü pek gündeme getirilmezken, 'namus ya da töre cinayetleri' tanim olarak öne çikartilmaktadir. Bunlar olurken bir yandan da escinsel ya da LGBT/P IQ+ ötesine geçerek pedofili ve ensest iliskiye uzanan ahlaksizliklara pozitif ayirimcilik uygulanmasi ve bazi holdinglerin yaptigi gibi IK’larda kota ayarlanmasi, CHP kanadindan gelen, cinsel kimligini degistirmek isteyenlerin giderlerinin SGK tarafindan karsilanmasi gibi girisimler ayni çerçevede degerlendirilmektedir."
"Yasama, yürütme yargi ve sivil toplumu göreve çagiriyoruz"
Istanbul sözlesmesinden çekilme konusunda kararli  bir tutum beklediklerini sözlesmenin dayattigi 6284 nolu yasanin islahi ve ToplumsalCinsiyet maskesiyle sapkinligin da yasaklanmasi gerektigini ifade eden Çevik, "Fitrata hukuka aykiri yasalarin islahi için baslatilan çalismalarin kimler tarafindan sürdürüldügünü, çalismalarin hangi merhalede oldugunu ve yol haritalarini bilmek istiyoruz. DEVAW, CEDAW, Istanbul sözlesmesinin sebep oldugu, din, mezhep, ahlak, gelenek, tarih, milletimizin alameti farikalarina ters olan ve toplumda ciddi çatisma ve sorunlara yol açan uygulamalarina son verilmesi için yasama, yürütme yargi siyaseti üniversiteleri kanaat önderlerini ve siviltoplumu göreve çagiriyoruz. Geciken adalet adalet degildir. Adalet istiyoruz. Adalet yoksa zulüm vardir. Zulm ile ise abad olunmaz."
Çevik, "Nüfus cüzdanlarimizda biyolojik cinsiyet yerine, 'Toplumsal cinsiyet' hanesi olarak 'Gender' yazildigina ve evli bir çiftten herhangi birisi cinsiyet degisikligine giderse evlilik devam edecegine göre escinsel olarak evlilik devam edecektir. O talep edince de 'Gender' kimligi, Anayasa Mahkemesi'nin 29 Temmuz 2017 tarihli 2015/79 Esas numarasiyla LGBTI +PQ’den herhangi biri olarak tanimlanabilecektir. Türkçe karsiligi edepsizlik ve ahlaksizlik, hakaret olarak tanimlanan bir fiilin, sözlesme ile pozitif ayirimciliga tabi tutulmasi, ahlaksizlik olarak tanimlanan fiillerin koruma altina alindigi bu sözlesmenin, bu konuyu ahlaksizlik olarak tanimlayanlarca savunuluyor olmasi bir Paradoks olarak önümüzde durmaktadir. Bizler Devleti ve Devleti ayakta tutan Aileyi korumak için  SEDE SECTIKLERINI DENETLE' vazifemiz yapmaliyiz"  dedi.
Nüfus cüzdanlarindan ve pasaportlardan "Gender" tanimlamasinin kaldirilmasini talep eden Çevik, "Biz Gender olarak tanimlanmak istemiyoruz! Kendi fitratimiza ve yaratilisimiza göre tanimlanmak istiyoruz. Mevcut durum aile ve kadin ya da erkeklerin kisilik haklarina haksiz bir saldiri olduguna inaniyoruz. Milletimizin alnina çalinan bu kara lekenin silinmesini üçüncü cinse pozitif ayrimcilik yerine yeniden kadin erkek kimliklerinin eski renkleri ile uygulanmasini talep ediyoruz. Biz siddet sorunu yok demiyoruz. Sorunun farkindayiz. Sorunu daha da büyüten ve sorundan daha büyük sorun olan ise, var olan soruna çözüm diye getirilen ve dayatilan uygulama ve düzenlemelerdir. Sorundan siddetten beslenenlerin ve siddette cinsiyetçilik yapanlarin soruna çözüm getirme dertlerinin olmadiginin da farkindayiz.  Türkiye Aile Meclisi ve Bilesenleri olarak siddeti körükleyen basta içki olmak üzere kumar, zina, teshircilik, tefecilik ve sapkinligi yasaklamaya fitrata ve hukuka aykiri aileyi insani ifsat eden yasalar, sözlesmeler ve uygulamalardan vazgeçmeye siddetin her türlüsüne karsi çikmaya çagiriyoruz. Kadinin kadina kadinin erkege, kadinin/erkegin çocuga siddetine de karsi çikmaliyiz.  Çocuklara gençlere en büyük siddeti yasatan sapkinligin Macaristan Rusya gibi yasaklama getirilmesi #EvlilikSeferberligi ilan ederek yeni evlenenlere en az 100 ay evli kalmak sartiyla 100 gram altin hibe edilmeli. Evlilik yasina gelipte evlenmeyelerden de SOYKIRIM suçu isledikleri için vergi istenmesi kadinlari da erkekleri de çocuklari da ülkemizi de refaha kavusturacaktir. Türkiye Aile Meclisi ve Bilesenleri olarak aileyi ve devleti yoketmek isteyenlere karsi #önceAile siariyla hareket etmeli ve genetigiyle oynanmis aile medeniyetimizin insaasi için 2022 AILE SEFERBERLIK YILI ilan ederek evlilik seferberligi baslatmaliyiz. Evli ve çocuklu olmayanlarin Aile Hâkimi ve Âile Danismani hatta Âile Bakani yapilmasi Aile kurumuna zarar vermektedir. Çare bellidir. Âile ve çocuk mahkemeleri binasi ve hâkimleri için yeni insa ihya çalismalari yapmaliyiz. Kadin istihdami feminizm politikasi yerine #önceÂile istihdami yaparak Âileyi ve devletimizi koruyabiliriz. Krallarin bile içine giremedigi âile mahremiyetine zarar verilmemeli zorunlu durumlarda Âile Polisi girebilmelidir. Her âilenin isi olmalidir burslar ögrenciye degil âileye verilmelidir ki kanun ile kaldirilan tedip terbiye ve Aile Reisligi hakkini fiili olarak uygulama imkani bulalim. Ailemizi ve devletimizi korumak için varolus savasi vermeliyiz savasi kazanmak için #önceAHLAK ve maneviyat seferberligi ilan etmeliyiz isimize fulbright mankurtlastirma egitim sistemini iptal ederek baslamaliyiz" degerlendirmesinde bulundu. 20/12/2021
Adem Çevik, Türkiye Âile Meclisi Sözcüsü , Dünya Çocuk Haklari Dernegi Baskani

AileHaklari.org

 t.me/basinaciklamasi

https://www.facebook.com/groups/ailehaklari/permalink/1224531558069036/

 t.me/sectiklerinidenetle


LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 38 33 2 3 66 102
2.Fenerbahçe 38 31 1 6 68 99
3.Trabzonspor 38 21 13 4 19 67
4.İstanbul Başakşehir 38 18 13 7 14 61
5.Kasımpaşa 38 16 14 8 -3 56
6.Beşiktaş 38 16 14 8 5 56
7.Sivasspor 38 14 12 12 -7 54
8.Alanyaspor 38 12 10 16 3 52
9.Rizespor 38 14 16 8 -10 50
10.Antalyaspor 38 12 13 13 -5 49
11.Gazişehir Gaziantep 38 12 18 8 -7 44
12.Adana Demirspor 38 10 14 14 -7 44
13.Samsunspor 38 11 17 10 -10 43
14.Kayserispor 38 11 15 12 -13 42
15.Hatayspor 38 9 15 14 -7 41
16.Konyaspor 38 9 15 14 -13 41
17.Ankaragücü 38 8 14 16 -6 40
18.Fatih Karagümrük 38 10 18 10 -3 40
19.Pendikspor 38 9 19 10 -31 37
20.İstanbulspor 38 4 27 7 -53 16

YAZARLAR