Kadina Yönelik Siddetle Mücadele Semineri

Kadina Yönelik Siddetle Mücadele Semineri

Kadina yönelik siddetle mücadelede farkindalik çalismalari kapsaminda Malkara Ilçe Saglik Müdürlügü ve Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan ortaklasa düzenlenen, "Kadina Yönelik Siddetle Mücadele Semineri" 21 Aralik 2021 Sali gün

Kadina yönelik siddetle mücadelede farkindalik çalismalari kapsaminda Malkara Ilçe Saglik Müdürlügü ve Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan ortaklasa düzenlenen, "Kadina Yönelik Siddetle Mücadele Semineri" 21 Aralik 2021 Sali günü saat 13.30’da Malkara Belediye Akademisi’nde düzenlendi.

Malkara Ilçe Saglik Müdürlügü’nde görevli Sosyal Çalismaci Nesrin Karsak tarafindan verilen seminerde; aile içi siddet ile mücadelede rol oynayan faktörler, fiziksel siddet, psikolojik siddet, ekonomik siddet, tek tarafli israrli takip, kadina yönelik siddetin türleri ve bu siddetten korunma biçimleri, psikososyal destek, tibbi, hukuki ve maddi destek ile siddetin kadinlar ve çocuklar üzerindeki etkileri anlatildi.

Seminer yöneticisi tarafindan, kadina yönelik siddet ile mücadelede daha iyi bir koordinasyon ve is birligi mekanizmasinin saglanmasi için siddet görüldügünde nerelere basvuru yapilabilecegi ve ne gibi hizmetler alinabilecegi konusunda bilgilendirme yapildi.

Kadina Yönelik Siddetle Mücadele Semineri yapilan sunumlarin ardindan soru-cevap bölümüyle sona erdi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.