Tarih: 05.01.2022 15:50

Malatya'da kisa tiyatro gösterisi

Facebook Twitter Linked-in

Malatya Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu (MBST) “Ne Olsam Büyüyünce” isimli etkinlikle Malatya’daki okullari ziyaret etmeye devam ediyor.

MALATYA (IGFA)- Malatya Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu’nun düzenledigi “Ne Olsam Büyüyünce” adli kisa tiyatro gösterilerini Mimar Sinan Ilkokulu’nda ögrencilere sergiledi. Özellikle ögrencilerin meslek seçimi konusunda geçeklestirilen “Ne Olsam Büyüyünce” adli kisa tiyatro gösterileri ücretsiz olarak ögrencilere sahneleniyor.

Her hafta düzenli olarak belirlenen bir okulda ögrencilerin yetenek ve ilgileri dogrultusunda meslek seçimi yapmalarina yardimci olmak amaciyla kurgulanan müzikli teatral etkinlik siniflarda ve okul salonlarinda sahneleniyor. “Ne Olsam Büyüyünce” adli egitici kisa tiyatro gösterisinin bu haftaki bulusma noktasi ise Mimar Sinan Ilkokulu ögrencileri oldu. Etkinlik ögrencilerden tam not alirken, okul yöneticileri ise Malatya Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu ekibine tesekkür ederek, kendilerini en yakin zamanda tekrar okullarinda görmek istediklerini belirttiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —