Tarih: 07.01.2022 15:57

Kara kista evler sicacik olacak

Facebook Twitter Linked-in

Antalya Büyüksehir Belediyesi, kis ayinin sert geçtigi günlerde ihtiyaç sahiplerini unutmadi. Ihtiyaç sahibi ailelere 250’ser kiloluk kömür yardimi yapildi.

 

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, kis aylarinda vatandaslara destek olmak amaciyla kara kis yardimlarina devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi’na bagli meslek elemanlarinin saha çalismasi ile belirledigi ihtiyaç sahibi ailelere kömür dagitimi yapan belediye ekipleri, kara kis günlerinde vatandasin imdadina kostu. Ihtiyaç sahibi ailelere 250’ser kilo olarak dagitan Büyüksehir Belediyesi, soguk günlerde konutlarin sicak kalmasini sagladi.

YARDIMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Issiz, gelirsiz kalmis vatandaslara verilen gida yardimlarini da artiracaklarini ifade eden Baskan Muhittin Böcek, “Kara kis paketimiz kapsaminda hasta ve yasli vatandaslarimiza günlük yemek yardimlarimizi arttirarak devam ettiriyoruz. Ihtiyaç sahibi ilkokul ve orta ögretim ögrencilerimize egitim destegimizi kesintisiz sürdürecegiz. Küçük çocuklarimizin saglikli gelisimleri için aylik süt yardimlarimizi da bu süreçte artarak devam ettirecegiz. Bunlarin yaninda ihtiyaç sahiplerine kömür yardiminda bulunduk” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —