Tarih: 13.01.2022 12:37

Kocaeli'de Hoca Ahmet Yesevi prestijli cadde olacak

Facebook Twitter Linked-in

Marmara Belediyeler Birligi ve Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Doç. Dr. Tahir Büyükakin, Basiskele ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde devam eden yol yapim çalismasini inceledi.

KOCAELI (IGFA) - Kocaeli'de Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü, AK Parti Basiskele Ilçe Baskani Mustafa Koral, Basiskele Muhtarlar Dernek Baskani Ilhan Altintas, Yesilyurt Mahalle Muhtari Nihat Karaslaner ile teknik ekibin katildigi incelemede, projenin bu yilin Eylül ayinda bitmesi gerektigini aktaran Belediye Baskani Tahir Büyükakin, yüklenici firma yetkilisine projenin erken tamamlanmasi için talimat verdi.

Inceleme sonrasi bir açiklama yapan Baskan Büyükakin, “Bu cadde aydinlatmalariyla, dere islahiyla, duble yoluyla gerçekten prestijli bir cadde olacak” dedi. Çalismalarin olabildigince hizli ilerleyecegini belirten Baskan Büyükakin, “Öncelikle islah çalismasinin bitirecegiz. Yolun bir kismi derenin perde betonlari kismina da dayaniyor. Orayi bitirdikten sonra daha hizli çalisilacak. Is programinda yukariya dogru olan kisimda baska taraflarinda baslayacak. Ekipler, asagi dogru daha hizli bir sekilde gelecekler. Insallah eylülü beklemeden yaz basi veya yaz ortalari gibi bitmesi konusunda talimat vedik” dedi. 

Kocaeli HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —