Özün, Esnafi Dinliyor

Özün,  Esnafi Dinliyor

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odasi’nda seçim yarisi devam ediyor.

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odasi’nda seçim yarisi devam ediyor.  

Baskan adaylarindan Murat Özün, gece gündüz demeden esnafin sorunlarini yerinde incelip, dinliyor.

Yaptigi bu geziler sirasinda esnafin gönlünde taht kuran Özün, “Degerli esnaflarimiza hizmet edecegimiz süre boyunca amacimiz, onlara maddi-manevi, rahat bir refah ortami saglamaktir. 

Önerilerinize, taleplerinize her zaman açik olacagimizi belirtirken, bir kez daha, (Ben degil, biz) slogani ile göreve talibiz. Bu baglamda tüm esnaf ve sanatkarlarimizin destegini bekliyoruz” dedi.

Esnaf ve sanatkarlarin sorunlarini bildigini ve çözümü içinde projeler ürettigine dikkat çeken Özün, 

“Esnafimiza finansal ve sosyal destek saglayacak, dayanismayi gelistirecek projelerimiz Türkiye’ye örnek olacak” diye konustu
 
Murat Özün, tecrübesi ve bilgi birikimi ile üyelere en iyi hizmeti verecegini savundu. Esnafi ileriye tasiyacak projeler hazirladiklarini da kaydeden Özün, "Konularinda uzman arkadaslarla ortak çalismalar yapiyoruz. 

Öncelikle Onursal Danisma Kurulu olusturarak, uzun yillar esnaflik yapan büyüklerimizin fikirlerini degerlendirecegiz. 

Tabii dinamik, genç esnafimizin da yararlanacagiz. 

Gençlik Kolu olusturarak esnafin gelecegini daha saglikli planlayacagiz. Bu baglamda sloganimiz "Ben Degil, Biz" olarak herkesi kucaklayacagiz" diye konustu.

Izmir HABERI



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.