Yenisehir'de Türk Sanat Müzigi aksamlari

Yenisehir

Mersin Yenisehir Belediyesi, Mersinlileri sanatsal etkinliklerle bulusturmaya devam ediyor.

Mersin Yenisehir Belediyesi, Mersinlileri sanatsal etkinliklerle bulusturmaya devam ediyor. Yenisehir Belediyesinin düzenledigi Türk Sanat Müzigi Konseri'ne sanatseverler yogun ilgi gösterdi.

 

Kültür ve sanatin kenti Yenisehir’de sanat etkinlikleri devam ediyor. Yenisehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde üç gün içerisinde düzenlenen iki ayri Türk Sanat Müzigi konserinde Mersinliler Türk müziginin seçkin örneklerini dinleme sansi buldu.

 Ilk olarak Yenisehir Belediyesi tarafindan,  Sef Ibrahim Özberk yönetiminde düzenlenen Türk Sanat Müzigi Konseri'nde muhayyerkürdî, kürdîlihicazkâr ve kürdi makaminda hazirlanan eserler seslendirildi. 

 

Yenisehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi, Yenisehir Ilçe Milli Egitim Müdürlügünün saglik çalisanlarina ithafen düzenledigi  “Ustalara Saygi” konserine de ev sahipligi yapti. 

Müzik ögretmelerinden olusan koro, sanat müziginin seçkin örneklerini pandemi sürecinde büyük bir özveri ile çalisan saglik çalisanlari ve Mersinliler için seslendirdi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.