Tarih: 28.01.2022 17:50

Sakarya SGK Köprülü Kavsagi açildi

Facebook Twitter Linked-in

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin sehrin ulasim gelecegine kazandirdigi Sakarya SGK Köprülü Kavsak projesi açildi. Açilista konusan Baskan Yüce, “Bölgedeki trafik meselesini çözdük, sürücülerimizin yakittan ve zamandan tasarruf etmelerini sagladik.

SAKARYA (IGFA)- Sakarya Büyüksehir Belediyesi tarafindan hayata geçirilen Sakarya SGK Köprülü Kavsagi gerçeklestirilen törenle açildi. Sehrin ulasim gelecegi için çok önemli bir yere sahip olan proje Adapazari, Erenler ve Serdivan ilçelerini birbirine bagliyor. 22 metre eni, 33 metre açikliga sahip Sakarya SGK Köprülü Kavsagi ile bölgede ulasimlar kesintisiz olarak saglaniyor.

40 milyonluk yatirimla tamamlanan ve sehre girislere rahatlik getiren projenin açilisinda Vali Çetin Oktay Kaldirim, AK Parti Genel Baskanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmus, Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, AK Parti Il Baskani Yunus Tever, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüs, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Çigdem Erdogan Atabek, Recep Uncuoglu, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savasan, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saribiyik, ilçe belediye baskanlari, STK temsilcileri, oda baskanlari, muhtarlar, bürokratlar, vatandaslar ve davetliler yer aldi.

Sakarya SGK Köprülü Kavsak projesinin hayirli olmasini dileyen, açilisa katilan herkese tesekkür ederek sözlerine baslayan Baskan Ekrem Yüce, “SGK Köprülü Kavsagi ile bölgedeki trafik meselesini çözmek; yakittan ve zamandan tasarruf etmek için sehrimizin girisinde üç merkez ilçemizi birbirine baglayacak bir köprülü kavsak projesini hayata geçirdik. 22 metre eninde 33 metre açiklikta olan proje kapsaminda tüm gereklilikleri de tamamladik. Ayrica hâlihazirda çalismalari devam eden Acil Durum Hastanesine alternatif bir güzergâh olusturuyoruz. Duble olarak yapacagimiz yeni alternatif güzergâh ile hemserilerimiz kolaylikla hastaneye ulasabilecekler” dedi.

Adapazari HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —