Bahçekent site ve okul önleri adeta atom bombasi

Bahçekent site ve okul önleri adeta atom bombasi

Evlerin Önünde bulunan yakit tankerleri Bahçekentlileri Korkutuyor. Bahçekentliler konu ile alakali olarak "Büyük bir korku içindeyiz. Okulun önünde oynayan ve geçen yüzlerce vatandas var. Kaymakamimizdan, Belediye Baskanimizdan konu ile alakali olarak

HABER: HÜSEYIN KAPTI

Bahçekent sakinleri yetkililerden tankerlerin daha güvenli bir alanda park etmelerinin saglanmasini istedi.

“Bahçekentimizin içerisine bizlere sorulmadan hiçbir bilgi verilmeden gelisigüzel yapilan bu yakit tanker garaji nedeniyle mahalleli olarak rahatsizlik içerisindeyiz” diyen esnaf ve mahalle sakinleri “Burada is yerlerimiz var ailelerimiz gidip gelmekte rahatsiz oluyor. Hemde tam okulun dibinde. Evimizin önüne giremiyoruz. Patlama tehlikesi bulunan bu tankerlerin buradan kaldirilmasini istiyoruz” diye tepki gösterdiler.

Yaklasik iki aydir evinin önündeki alanin akaryakit tankerleri için park yeri yapilmasi nedeniyle “evimden disari esim ve çocuklari olmadan yalnizken çikamaz oldum” diyen Selahaddin P.  isimli ev beyefiendi de “Caddeye dahi çikamiyorum. Kendi evimizde huzurumuz kaçti. Yetkililerden bu yakit tankerlerini buradan bir an önce kaldirmalarini istiyorum” dedi

Bahçekent Gazetesine tesekkür

Bahçekent Gazetesine yakit tankerleri ile ilgili bir çok sikayetlerini ilettiklerini söyleyen Bahçekentliler "Bölgemizde bulunan Bahçesehir& Bahçekent gazetesi konu ile ilgili olarak dertlerimizi ve sikintilarimizi dile getirdiginden dolayi Gazete yetkililerine tesekkür ediyoruz diyerek “Yetkililerimizden mahallemizin içerisinde bulunan bu tanker parkinin kaldirilarak bekleme yapmak durumunda kalan araçlarin daha güvenli bir alana tasinmasini istiyoruz” diye konustu.

Çocuklarini okula dahi korkarak gönderdiklerini söyleyen bir anne ise "Hergün çocugumu alirken korku içinde kaliyorum. Gittigimiz okulun dibinde yakit tankerleri var. Ne olur sayin yetkililer, bu tankerleri buradan kaldirin" diyerek Bahçekent Gazetesinden konunun takipçisi olmasini rica etti.

Istanbul HABERI

1/3
Bahçekent site ve okul önleri adeta atom bombasi

Bu uygunsuz parklar görmezden gelindikçe de anlamsiz parklarla ilgili sikinti artarak devam ediyor.


2/3
Bahçekent site ve okul önleri adeta atom bombasi

Tehlikeli oldugu için geçisine izin verilmeyen ve adeta uçak yakiti tasiyarak büyük bir risk tasiyan bu tankerlerden biri bir mahalle arasina, bir evlerin hemen dibine birakilmis.


3/3
Bahçekent site ve okul önleri adeta atom bombasi

Yakit tankeri bosta dolu da olsa tehlikelidir. Sehir içlerinde parki yapilamaz.




Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.