Türkiye’yi tiyatro sporuyla bulusturdular

Türkiye’yi tiyatro sporuyla bulusturdular

Geleneksel Türk tiyatrosunun en önemli özelliklerinden birisi olan dogaçlamaya çag atlatan Mahser-i Cümbüs ekibi, Türkiye,’de modern dogaçlama tiyatronun öncülügünü de üstlendi.

Basaksehir Emin Saraç Kültür Merkezi, geleneksel Türk tiyatrosunun en önemli özelliklerinden biri olan dogaçlama gelenegini devam ettiren Mahser-i Cümbüs Tiyatrosu’na ev sahipligi yapti. Basaksehirli tiyatroseverlerin yogun ilgi gösterdigi oyunda, oyuncularin performansi büyük alkis topladi.

Basaksehir Belediyesi, kültür sanat sezonunda ilçe sakinlerini sergi, konser, söylesi ve tiyatro oyunlariyla bulusturmaya devam ediyor. Geleneksel Türk tiyatrosunun en önemli özelliklerinden biri olan dogaçlama gelenegini devam ettiren Mahser-i Cümbüs Tiyatrosu, Basaksehir Emin Saraç Kültür Merkezi’ne konuk oldu. Basaksehirlilerin yogun ilgi gösterdigi oyun büyük alkis topladi.

Türkiye’yi tiyatro sporuyla bulusturdular

Geleneksel Türk tiyatrosunun en önemli özelliklerinden birisi olan dogaçlamaya çag atlatan Mahser-i Cümbüs ekibi, Türkiye,’de modern dogaçlama tiyatronun öncülügünü de üstlendi. Dogaçlama tiyatronun gösteri biçimlerinden biri olan tiyatro sporunu Türkiye’de ilk defa seyirciyle bulusturdu. Kurulusunun 5’inci yilinda kendi sahnesi olan Mahser-i Cümbüs Hayalhanesi’ni açti. Ayhan Tas, Yigit Ari, Ayça Isildar Ak, Güray Özcan, Nimet Özlem Türay, Burak Satibol ve Fatih Günay’in yer aldigi ekip bugüne kadar 2 binin üzerinde tiyatro sporu, 300'ün üzerinde beyin firtinasi gösterisi yapti.

Istanbul HABERI

1/3
Türkiye’yi tiyatro sporuyla bulusturdular

Basaksehir Emin Saraç Kültür Merkezi, geleneksel Türk tiyatrosunun en önemli özelliklerinden biri olan dogaçlama gelenegini devam ettiren Mahser-i Cümbüs Tiyatrosu’na ev sahipligi yapti.


2/3
Türkiye’yi tiyatro sporuyla bulusturdular

Basaksehirli tiyatroseverlerin yogun ilgi gösterdigi oyunda, oyuncularin performansi büyük alkis topladi.


3/3
Türkiye’yi tiyatro sporuyla bulusturdular

Basaksehir Belediyesi, kültür sanat sezonunda ilçe sakinlerini sergi, konser, söylesi ve tiyatro oyunlariyla bulusturmaya devam ediyor.




Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.