Bursa Yildirim'da gençlerden 'Iyilik Hareketi'

Bursa Yildirim

.

Yildirim Belediyesi, ‘Iyilik Hareketi’ kapsaminda gençleri, Haci Saide Zorlu Özel Egitim Uygulama Okulu’ndaki özel gereksinimli çocuklarla bulusturdu.

BURSA (IGFA)- Yildirim Belediyesi ve Bursa Teknik Üniversitesi ögrencileri, özel gereksinimli çocuklari mutlu etmek için ortak projeye imza atti. Özel gereksinimli guruplara karsi farkindalik olusturmak için düzenlenen etkinlik kapsaminda üniversiteli gençler, özel gereksinimli çocuklarla birlikte geri
dönüsüm malzemelerinden süs esyasi yapti.

Yildirim Belediyesi olarak toplumun tüm kesimlerini kucakladiklarini vurgulayan Baskan Oktay Yilmaz, “Göreve geldigimizde hemsehrilerimize sözümüz vardi. Ilçemizin sorunlarina sifa olacak hizmetler üretecegiz demistik. Bunun için paylasiyoruz, bir oluyoruz, birlikte hareket ediyoruz. Bu dogrultuda Bursa Teknik Üniversitesi topluluklarindan 10 gönüllü gencimizi Haci Saide Zorlu Özel Egitim Uygulama Okulu’ndaki özel gereksinimli çocuklarimizla bir araya getirdik. Gençlerimiz, özel çocuklarimiz ile birlikte çok keyifli zaman geçirdi. Gençlerimizle ilçemizin dört bir kösesine iyilik dagitmaya devam ediyoruz. Yildirim’i gençlerimizle yönetecegiz” dedi.

Bursa HABERI



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.