Talha Karakaya ile Meltem Sentürk evlilik yolunda ilk adimlarini atti

Talha Karakaya ile Meltem Sentürk evlilik yolunda ilk adimlarini atti

Gazeteci Yunus Karakaya’nin oglu Talha Karakaya ile Meltem Sentürk evlilik yolunda ilk adimlarini attilar.

Talha Karakaya ve Meltem Sentürk evlilik yolunda ilk adimlarini attilar. Gazeteci Yunus Karakaya’nin oglu Talha Karakaya ile Meltem Sentürk aile arasinda düzenlenen törenle nisanlandi.  

Ahmet -Elif Sentürk kizi Meltem ile Yunus-Banu Karakaya’nin oglu Talha Karakaya’nin nisan yüzükleri Nazmi Tekin tarafindan takildi.  

Genç asiklari evlilik ve mutluluk yolunda ilk adimi attiklari bu özel günlerinde dostlari ve arkadaslari da yalniz birakmadi.  

Törene katilan davetlilerin Baba Ahmet ve Elif Sentürk ile Baba Yunus ve Anne Banu Karakaya tarafindan karsilandigi merasimde tanismalari lisede baslayan genç çiftin nisan yüzüklerini Nazmi Tekin takti.   

Tekin nisan yüzüklerini takip kurdelesini kestigi genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Nisanli gençler yüzüklerin takilmasinin ardindan anne ve babalari ile aile büyüklerinin ellerini öpüp hayir dualarin aldilar ve ardindan davetliler ile birlikte gece boyunca müzik esliginde doyasiya eglendiler.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.