Tarih: 19.03.2022 12:38

Dünyanin En Büyük Futbol Rekabeti El Clasico D-Smart’ta

Facebook Twitter Linked-in

LaLiga’nin Türkiye’deki yayincisi D-Smart, Pazar aksami özel yayinlarla Dünyanin en büyük futbol rekabeti olan El Clasico’yu izleyicisi ile bulusturacak.

 

Real Madrid ve Barcelona’yi bulusturacak El Clasico heyecani 20 Mart Pazar aksami saat 23.00’te Santiago Bernabeu Stadyumunda oynanacak. Ligde liderlik koltugunda oturan Ancelotti önderligindeki Real Madrid, Sampiyonlar Ligi’nde PSG’yi elemenin morali ve seyirci destegi ile Clasico’nun favorisi konumunda. Xavi önderliginde toparlanan ve Avrupa Ligi’nde Galatasaray ile oynadigi maçlar nedeniyle Türk futbolseverlerin de yakindan tanidigi Barcelona ise, uzun bir aradan sonra El Clasico’da kazanmak istiyor. Benzema, Vinicius Jr, Modric, Aubameyang, Depay, Pedri gibi dünya yildizlarinin yer alacagi, 36 kamerayla dünyanin en büyük futbol maçi prodüksiyonuyla, canli grafikler esliginde 200’ün üzerinde ülkede canli yayinlanacak El Clasico’yu Türkiye’de ise D-Smart canli yayinlayacak.

 

Pazar aksami 21.30’da Istanbul stüdyolarinda Melih Gümüsbiçak ve Koray Durkal sizi maça hazirlarken, 22.00’de maç anlatimi için Madrid’de bulunan Aykut Aydin ve Ömer Üründül karsilasma ile alakali son bilgileri aktaracak. El Clasico, 23.00’te Madrid’den canli yayinla D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelirken, maç sonrasi El Clasico Özel programiyla karsilasmanin analizi yapilacak.

 

Futbol söleni için Pazar aksami D-Smart’tan ayrilmayin.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —