Tarih: 10.04.2022 13:20

Büyüksehir Ramazan etkinliklerinde Ece Mumay coskusu

Facebook Twitter Linked-in

Antalya Büyüksehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Antalya Büyüksehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde sahne alan ünlü sanatçi Ece Mumay, Antalyalilara unutulmaz bir Ramazan coskusu yasatti.

 

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin Karaalioglu Parki’nda gerçeklestirdigi Ramazan Etkinlikleri her gün farkli konserlerle Antalyalilarla keyifli bir Ramazan coskusu yasatiyor.

 

Ramazan etkinlikleri kapsaminda ünlü sanatçi Ece Mumay, sevenlerinin büyük bir sevgi gösterisi esliginde sahne aldi. ‘Galaksi’, ‘Peri’ gibi birbirinden popüler sarkilarini seslendiren Ece Mumay, performansi ile izleyenleri büyüledi. Konser alanini dolduran Ece Mumay hayranlari, sarkilara eslik ederek, unutulmaz bir aksam yasadi.

 

BASKAN BÖCEK’E TESEKKÜR

 

Ünlü sanatçi Ece Mumay, Antalya’da olmaktan büyük bir mutluluk duydugunu belirterek, “Böyle coskulu bir konseri çok özlemisiz. Antalya’da beni sizlerle bulusturan Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’e çok tesekkür ederim” dedi. Karaalioglu Parki’ni tiklim tiklim dolduran vatandaslar Ece Mumay’in sarkilariyla unutulmaz bir konser keyfi sürdü. Antalya Büyüksehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Antalya Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskani Okan Yavuz, Ece Mumay’a konser anisina çiçek ve plaket takdim etti.

 

Öte yandan, vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi etkinliklerde Antalyalilar, Karaalioglu Parki içerisinde kurulan statlari gezerek, keyifli bir aksam geçiriyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —