Tarih: 14.04.2022 15:09

Kocaeli'nde 580 haneye iftar ve sahur yemegi

Facebook Twitter Linked-in

KOCAELI (IGFA)- Marmara Belediyeler Birligi ve Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Doç.Dr Tahir Büyükakin, Kasaplar ve Celepler Odasi Baskani Ismail Salgam, Erzincanlilar Dernek Baskani Mehmet Akkiliç, Seyyar Esnaf ve Pazarcilar Odasi Baskani Ramazan Kumsar, Yigilcalilar Dernek Baskani Nezih Erdem ile yönetim kurulu üyelerini makaminda konuk etti. Bir kez daha “Ramazan ayinin hepimizi rahmetiyle kusatsin, ihsaniyla donatsin” diyerek konuklariyla sohbet eden Baskan Büyükakin, “Hasta ve yasli hizmetlerimiz ile yüzleri güldürmeye hastaya da bakana da kolaylik saglamaya devam edecegiz. Yemek hazirlamakta zorluk çeken 580 hanemizde ki yasli, hasta ve engellilerimize iftar ve sahur yemegi ulastiriyoruz.” dedi.

“YÜZDE 75 HIBE DESTEGI SAGLAYACAGIZ”

Konuklariyla üretimden ve kalkinma konulari hakkinda da görüsen Baskan Büyükakin, “Kirsal kalkinma ve tarimsal üretimin devami için kadin, engelli ve genç çiftçiler basta olmak üzere “Fikir Projesi” ile gelen kooperatif ve birliklere yüzde 75 hibe destegi saglayacagiz. Bunu projemizi çok önemsiyoruz. Üretim konusunda adimlarimizi atmaya devam edecegiz” ifadelerini sarf etti. Sivil Toplum kuruluslarinin kente dair öneminden de bahsedildigi görüsmelerde, Büyüksehir Belediyesi’nin Sivil Toplum Kuruluslarina yönelik hazirladigi Yerel Destek Programi’na da deginildi.

“HER ALANINA DOKUNMAYA AZAMI DERECE DIKKAT EDIYORUZ”

YEDEP projesinin çok önemli oldugunu da söyleyen Baskan Büyükakin, “Sivil Toplum kuruluslarimizin bu programdan faydalanmasini arzu ediyorum. Insallah kent için çok güzel projeler üretilecek. Bu sayede sehrimize dair yeni degerler ortaya çikacaktir. Tabi biz gerek alt ve üst yapi gerekse destekleme projeleri gibi hayatin her alanina dokunmaya azami derece dikkat ediyoruz. Bunu yaparken de samimiyetle yapiyoruz. Biz bu sekilde çalistikça ve gayret ettikçe vatandasimizda samimiyetimizi biliyor, görüyor ve hissediyor” ifadelerini de sarf etti. Birliktelikler yapilan görüs alisverisinin ardindan sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —