Tarih: 17.04.2022 18:03

AK Parti Nevsehir'den gençlerle sahur

Facebook Twitter Linked-in

Mehmet UZEL (NEVSEHIR IGFA)

Sahur programina AK Parti Nevsehir Milletvekilleri Mustafa Açikgöz ve Yücel Menekse, Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, Il Baskani Ali Kemikkiran, Il Genel Meclis Baskani Gürbüz Dinç, Merkez Ilçe Baskani Ferit Yigitarslan, Gençlik Kollari Baskani Haluk Köybasi, parti yöneticileri ve çok sayida genç katildi.

Gençlerin büyük ilgi gösterdikleri programda bir süre gençlerle sohbet eden AK Parti heyeti, gençlerin talep ve önerilerini dinledi.

Gençlerle Nevsehir Belediyesi’nin gençlik projeleri üzerine istisarelerde bulunan ve görüslerini dinleyen Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, Türkiye’nin çesitli illerinden gelerek Nevsehir’de egitimlerini sürdüren gençlerin kendilerine ailelerin emaneti olarak gördüklerini belirtti.

Savran, “Ülkemizi 2023 hedefine, 2053 ve 2071 vizyonuna ulastiracak, basarilariyla milletimizin gururu olacak genç kardeslerime inaniyor ve güveniyorum. Onlarin daha güzel ve mutlu olabilecekleri bir sehirde yasamalari için tüm gücümüzle çalisiyoruz” dedi.

Gençler geçtigimiz hafta gerçeklestirdigi sahur programinda voleybol sahasinin zemin düzenlemesi ve aydinlatilmasi için kendilerine söz veren Baskan Savran’a kisa sürede gerçeklesen çalismadan dolayi tesekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —