Tarih: 18.04.2022 16:32

“Iman Ayetleri Hat Sergisi” Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde

Facebook Twitter Linked-in

Albayrak Grubu’nun bu yil 8’incisini düzenledigi “Hüsn-i Hat Sergisi”, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle bulustu. 10 Mayis tarihine kadar ziyaret edilebilecek serginin Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki açilisina çok sayida sanatsever katildi.

 

Sanat ve edebiyatin muhtelif alanlarindan uzman isim ve eserleri kitlelerle bulusturan Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘ Iman Ayetleri Hat Sergisi’nin açilisi gerçeklestirildi. Törene Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy, Albayrak Grubu CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat ve Albayrak Grubu üst düzey yöneticileriyle birlikte hat sanati gönüllüleri katildi.

 

12 FARKLI HAT SANATÇISINDAN NADIDE ÇALISMALAR

Albayrak Grubu’nun bu yil 8’incisini gerçeklestirdigi Albayrak Hat Takvimi Sergisi, “Ey iman edenler!” hitabiyla baslayan ve günümüz usta hattatlarinin titiz çalismalariyla ortaya çikan eserlerden olusuyor. 12 hat sanatçisinin çalismalarinin yer aldigi hat eserleri, daha önce Ayasofya Camii’nde sergilenmis ve sergilendigi süreçte Türkiye’nin dört bir tarafindan gelen vatandaslar tarafindan ilgiyle karsilanmisti. Sonraki süreçte Istanbul’un çesitli kültür ve sanat noktalarinda ilgilileriyle bulusan sergi bu sefer Zeytinburnu’nda ziyaretçilerin begenisine sunuldu.

 

SERGI 10 MAYIS’A KADAR ZKSM’DE GÖRÜLEBILECEK

10 Mayis’a kadar ziyaret edilebilecek sergide yer alan eserlerin hattatlari; Seyit Ahmet Depeler, Said Abuzeroglu, Ali Toy, Ahmed Fâris Rizk, Davut Bektas, Prof. Dr. Mehmet Memis, Sami Naddah, Mehmed Özçay, Hakan Arslan, Abdurrahman Depeler, Ahmet Koçak, Osman Özçay ve Zeki Seyidoglu seklinde siralaniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —